Thursday, March 28, 2024

După vijelii, se încălzeşte: 34 de grade în weekend!

Must Read

Vremea se va încălzi şi va fi foarte frumoasă. Ne-au supărat ploile din ultimele zile, dar de azi temperaturile cresc, de la o zi, la alta.

Meteorologii prognozează pentru azi valori de până la 28 de grade în vestul ţării, mâine vor fi până la 32 de grade, iar sâmbătă în sud şi pe Litoral vor fi 34 de grade! Precipitaţiile nu pleacă, dar vor fi izolate şi slabe, în nordul, nord -estul ţării şi la munte, unde vor fi posibile şi descărcări electrice.

Săptămâna următoare va începe tot cu vreme de vară. Însă, ministrul mediului, Rovana Plumb, a avertizat ieri că luna iunie va fi una ploioasă, iar autorităţile trebuie să rămână în alertă.

Asta pentru că hidrologii au anunţat depăşiri ale cotelor de atenţie pe mai multe râuri, din 17 judeţe, în urma ploilor torenţiale de zilele trecute.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x