Thursday, March 28, 2024

Fii sexy vara asta la mare! Tendinţe în materie de costume de baie

Must Read
Ce fel de costum de baie ai dori sa porti in acest sezon estival? M-am documentat, am cantarit ofertele designerilor si iata ce va pot sugera!

Anul acesta costumele de baie sunt bogat accesorizate: detalii din lemn, franjuri, influente military prin combinatia de culori kaki cu lanturi metalice.

Magazine recomandate de catre noi:
Astratex.ro ; 24shop.ro ; StoreFashion.ro ; Fashion-Star.ro ; 3suisses.ro ; formfit.ro ; 4passion.ro

Pentru cine doreste accesorii clasice si potolite, recomandam un costum cu aplicatii decorative discrete sau in clasica monocromie alb/negru. Gandeste-te acum, cat mai ai timp la dispozitie, ce costum ti s-ar potrivi si lasa barbatii sa intoarca ochii dupa tine pe plaja!

Costume de baie pe un umar

Din doua piese, acest tip de costum, cu sutien cu o singura bretea, este recomandat persoanelor cu bust mic sau mediu. In ceea ce priveste culoarea sau imprimeul, poti alege orice doresti, de la imprimeuri florale pana la cele geometrice.

Costume de baie decupate

Costumele de baie pentru 2010 pot fi decupate fie la nivelul sutienului, fie la cel al slipului. Fii pregatita, deoarece decupajele ofera o nota accentuata de senzualitate! Nu le-as recomanda totusi daca vreti sa va bronzati uniform. Astfel de costume de baie sunt de preferat cand deja sunteti bronzate uniform si doriti sa va etalati frumusetea la piscinele de fite!

- Advertisement -

Costume de baie retro

Influentele vin mai ales din anii ‘50, ceea ce inseamna dintr-o ochire mai multa piele acoperita! Pudicele vor fi probabil tentate sa poarte asa ceva. Nu e de neglijat faptul ca un costum retro pune barbatul pe ganduri…oare ce se ascunde dincolo de pantalonasii scurti sau sutienele gen bustiera? Foarte in trend sunt costumele de baie retro gen navy, adica cele marinaresti (combinatie de dungi alb/rosu/bleumarin).

Pentru a fi la curent cu tendintele in materie de costume de baie urmareste periodic tag-ul Costume de baie

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x