Tuesday, April 16, 2024

Notiuni introductive despre slabit (I)

Must Read
In mare, atunci cand vorbim despre slabit, ne referim la un consum mai mic de calorii decat cele pe care le eliminam prin diferitele activitati pe care le intreprindem, fie ele oricat de nesemnificative.

Un principiu care pare destul de usor de respectat, pana in momentul cand te gasesti in fata faptului implinit – ai un surplus de kilograme si scapi de ele. De cele mai multe ori, insa, persoanele recurge la fapte necugetate in incercarea lor de a slabi intr-un mod rapid si, bineinteles, nesanatos.

Vorbim, asadar, despre pastile de slabit, diete drastice si, nu in cele din urma, acele dispozitive ciudate dedicate fitnessului, pe care le puteti achizitiona via teleshopping, magazine special deschise pentru a va stoarce de bani, s.a.m.d.

Sunt cazuri fericite in care cele mai sus mentionate functioneaza de minune, dar ce ne facem cand, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa punem punct dietei sau lasam praful sa se instaleze pe bicicleta eliptica sau aparatul conceput pentru a obtine un ‘six pack’ de toata frumusetea?

Raspunsul este mai mult decat evident: intervine efectul yo-yo, hainele incep sa nu va mai incapa, iar drept ‘bonus’ primiti si alte kilograme in plus fata de cele cu care porniserati la drum. Acestea fiind spuse, e de la sine inteles ca secretul consta in obtinerea unor schimbari mici, care sa se intinda pe parcursul unei perioade indelungate de timp, astfel incat corpul dumneavoastra sa se obisnuiasca cu ele si sa se comporte in cunostinta de cauza.

- Advertisement -

In concluzie, primul pas pe care trebuie sa il faceti atunci cand doriti sa slabiti se regaseste in mentalul dumneavoastra, si anume: luati-va gandul de la rezultatele imediate! Roma nu a fost construita intr-o singura zi, corpul dumneavoastra nu a asimilat caloriile intr-un timp record, asa ca lasati organismul sa lucreze intr-un mod uniform si eficient!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x