Sunday, July 25, 2021

Preţul poliţei RCA a crescut în ultimele luni cu până la douăzeci de procente

Must Read
Asigurarea maşinii ne costă tot mai mult. Preţul poliţei RCA a crescut în ultimele luni cu până la douăzeci de procente, conform unei analize făcute de un portal de specialitate. Asiguratorii spun că au luat această decizie ca să-şi acopere pierderile înregistrate în ultimii ani.

În această perioadă preţul asigurărilor a crescut cu aproxiamtiv 17 la sută din dorinţa asiguratorilor de a contrabalansa pierderile pe răspundere civilă auto din ultimii ani. Cei mai importanţi factori sunt: localitatea, dacă este un oraş mare unde este înregistrat autovehiculul, vârsta proprietarului, capacitatea cilindrică şi dacă s-au înregistrat daune în ultimii ani.

Preţul unei asigurări de răspundere civilă auto începe de la 150 de lei şi ajunge până la 1.500. În decembrie, cea mai ieftină era 120 lei, iar cea mai scumpă nu depăşea 1.200 lei. Dacă sunteţi proprietarul unei maşini şi nu aveţi o poliţă RCA valabilă sunteţi pasibil de amendă. De la 1.000 la 2.000 de lei. În plus, vi se va reţine şi certificatul de înmatriculare.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This