Thursday, March 28, 2024

Silhouette Help, ceai pentru o silueta de vedeta!

Must Read
Ceaiul Silhouette Help este o combinatie de plante (seminte de schinduf, ceai verde, papadie, fructe de catina, radacina de lemn dulce, gymnema, coriandru, frunze de afin), care fac din acest produs un adjuvant pretios in curele de slabire, protector hepatic, revigorant si detoxifiant.

De asemenea, Silhouette Help este fortifiat cu inozitol, un ingredient special, cu proprietati lipoproteice (de topire a grasimilor).

Cum functioneaza?

Conform studiilor clinice, inozitolul ajuta la accelerarea metabolismului, transforma grasimile in energie, reduce pofta de mancare si, totodata, are un efect favorabil in tulburarile psihice associate cu tulburari de comportament alimentar, precum bulimia.

Semintele de schinduf contribuie la scaderea colesterolului si la un mai bun control al glicemiei, reducand absorbtia grasimilor si a zaharului. Datorita semintelor de schinduf, ceaiul pentru slabit Silhouette Help accelereaza metabolismul, fiindu-le de ajutor persoanelor cu probleme de greutate.

- Advertisement -

Ceaiul verde este o sursa buna de potasiu, fosfor, iod, vitaminele C, E, B1, B2, K. Datorita acestui ingredient important, Silhouette Help ajuta la asimilarea lenta a carbohidratilor, prevenind socurile insulinice – scaderea si cresterea brusca a glicemiei.

De asemenea, frunzele de ceai verde contin taninuri – substante cu efect astringent, care stimuleaza digestia, regleaza tranzitul intestinal, contribuie la eliminarea toxinelor si la arderea kilogramelor in plus, in timp ce polifenolii accelereaza metabolismul, ajutandu-l sa arda grasimile in mod natural.

Datorita proprietatilor sale diuretice, papadia contribuie la eliminarea retentiilor de apa din tesuturi. De asemenea, papadia stimuleaza digestia si ajuta ficatul sa elimine toxinele din sange si bila sa metabolizeze grasimile.

Fructele de catina sunt utilizate in scopuri terapeutice datorita continutului lor bogat in vitamine (A, E, B1, B2, K, P), carotenoizi, minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier). In curele de slabire, catina este recomandata datorita efectelor sale vitaminizante si tonifiante si datorita faptului ca inhiba pofta de mancare.

Cu ajutorul catinei, cura de slabire cu Silhouette Help va fi mai usoara si te vei simti plin de energie tot timpul.

Lemnul-dulce are efecte benefice in imbunatatirea digestiei si stimularea peristaltismului intestinal. In curele de slabire, lemnul-dulce este indicat datorita efectului sau diuretic. Proprietatile tonice ale lemnului-dulce fac cura de slabire mai usoara.

In medicina traditionala indiana (Ayurveda), gymnema este cunoscuta ca fiind “cea care distruge zaharul”. Aceasta denumire se refera la proprietatea frunzelor de gymnema care, daca sunt mestecate, inhiba pentru catva timp papilele gustative sensibile la dulce. Iata de ce studiile recente recomanda aceasta planta in curele de slabire, pentru a reduce pofta de mancare si pentru a reprima dorinta de a manca dulciuri.

Coriandrul a fost introdus in formula ceaiului pentru slabit Silhouette Help, deoarece imbunatateste digestia, prin stimularea sucurilor gastrice, calmeaza durerile abdominale si previne aparitia balonarilor si a gazelor intestinale.

Afinul poate fi folosit pentru scaderea glicemiei, cat si pentru tratarea dislipidemiei. Studii clinice au demonstrat ca frunzele de afin, ca si fructele, contin mirtilina, un pigment care stimuleaza functia pancreatica. Datorita mirtilinei, frunzele de afin limiteaza productia de insulina, cea care intervine in procesul de ingrasare prin stocarea zaharurilor sub forma de grasimi.

Cum se administreaza?

Doua lingurite (10 g) de ceai Silhouette Help se pun in 1-1,5 litri de apa clocotita, se mai fierb 2 minute, dupa care ceaiul se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea neindulcit, pe parcursul intregii zile.

Cat dureaza cura?

Pentru rezultate vizibile se recomanda o cura de 2-3 luni. In fiecare luna, vei putea slabi eficient si sigur 3-4 kilograme, fara sa simti o stare de epuizare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x