Friday, March 29, 2024

SveltaFlor, ceai contra obezitatii

Must Read
Alaturi de o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice, ceaiul SveltaFlor de la Fares are un rol important in procesul de slabire. Consumul de ceai este ideal in prima faza a programului de slabire, in etapa de detoxifiere si eliminarea excesului de apa din organism.

Ce contine?


Ingredientele de baza ale ceaiului de slabit SveltaFlor sunt: frunzele de mesteacan, scoarta de crusin, frunzele de papadie, florile de soc si matasea de porumb.

Cum actioneaza?

Frunzele de mesteacan au proprietati depurative (elimina toxinele) si diuretice (elimina excesul de lichide din organism.), in timp ce scoarta de crusin are efext laxative, ajutand la reglarea tranzitului intestinal si la reducerea nivelului de colesterol rau.

Frunzele de papadie sunt bogate in vitaminele A, B, C, D, E si in minerale ca potasiu, calciu, fosfor, fier si sodium, nutrienti importanti pentru buna functionare a organismului. In timpul proceselor depurative si laxative, organismul pierde o parte din elementele esentiale pentru buna functionare, motiv pentru care frunzele de papadie sunt necesare pentru mentinerea in limite normale a nutrientilor.

- Advertisement -

Datorita principiilor active pe care le contine, florile de soc au actiuni diuretice si sudorifice ce conduc la eliminarea apei din organism. De asemenea, florile de soc au actiune laxativa lipsita de reactiile adverse specifice altor laxative si reduc, pe termen lung, pofta de mancare.

Nu in ultimul rand, matasea de porumb contribuie la eliminarea apei din tesuturi, contribuind astfel la micsorarea in centimetri.

Mod de administrare

Peste 1 linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Se beau 2 căni pe zi, dimineaţa şi seara, intre mesele principale. Ceaiul se bea neindulcit. Durata unei cure obişnuite este de 6-8 săptămâni, cu pauză de 1 lună.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x