Monday, July 26, 2021

Accesorii pentru tigara electronica eGo

Must Read
Tigara electronica eGo este una dintre cele mai bune tigari eletronice de pe piata. Are o durata de viata lunga si produce o cantitate considerabila de vapori, pentru o experienta a fumatului cat mai reala.
tigara electronica ego

Ce accesorii pentru tigara electronica eGo gasesti in magazinul

Giantomizor eGo W. Giantomizorul este un atomizor cu totul revolutionar, care imbina functiile unui cartomizor, ale unui rezervor Tank si ale unui atomizor intr-un singur produs. Cartusul din care inhalezi este acoperit igienic de un capac infiletabil, care il izoleaza complet de mediul inconjurator.

Giantomizorul eGo W este cel mai puternic dispozitiv de vaporizare si este destinat pentru tigara electronica eGo si tigara electronica TGO. Giantomizorul poate fi incarcat cu 2,3 ml de elichid vegetal, elibereaza o cantitate mare de vapori, durata de viata este intre 1 si 2 luni.

Cliromizor eGo-T.Cliromizor eGo-T este ultimul model de cliromzor 2012 pentru tigari electronice eGo. Acest produs este recomandat tuturor persoanelor care detin tigari electronice cu baterii eGo.

- Advertisement -

Baterie pentru eGo XXL. Aceasta baterie este o baterie pentru tigari electronice model eGo cu capacitatea de 1100 mAh. Fiecare acumulator eGo asigura o autonomie de peste 24 ore de functionare la o singura incarcare. Bateria se activeaza manual prin apasarea butonului.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This