Thursday, March 28, 2024

Adele ar trebui sa foloseasca o tigara electronica

Must Read
Celebra cantareata Adele a anuntat recent pe site-ul sau ca urmeaza sa fie mamica. Pentru a proteja sanatatea bebelusului ei Adele ar trebui sa renunte la fumat. Poate incerca o tigara electronica pentru a-si usura munca.
tigara electronica nr1

Castigatoarea premiului Grammy si celebra fumatoare Adele a anuntat vineri ca urmeaza sa devina mamica. Cantareata in varsta de 24 de ani a dezvaluit pe site-ul ei oficial ca ea si prietenul ei Simon Konecki asteapta primul lor copil. Dar avand in vedere ca fumatul dauneaza atat in timpul sarcinii cat si dupa, Adele ar trebui sa renunte la fumat. Daca va incerca sa faca acest lucru cu tigara electronica ii va fi mult mai usor.

Potrivit studiilor, fumatul in timpul sarcinii afecteaza sanatatea copilului inainte dar si dupa ce se va naste. De asemenea, fumatul pasiv creste riscul pentru sindromul mortii subite infantile.

Cu aceste riscuri si multe altele, mamicile in devenire ar trebui sa renunte la fumat pentru a proteja sanatatea bebelusului lor. Sugeram ca mamicile sa foloseasca o tigara electronica pentru a reusi. Ideal ar fi sa foloseasca tigari electronice inainte sa ramana insarcinate pentru a nu expune niciunui pericol fatul. Nicotina este o substanta care afecteaza sanatatea bebelusului de aceea este indicat sa folositi o tigara electronica fara nicotina in timpul sarcinii.

Tigarile electronice ofera practic posibilitatea de a te bucura de placerea de a fuma insa, fara substantele cancerigene prezente in tigarile traditionale. Acestea functioneaza fara a arde tutun si fara a emite fum toxic. Cu lichidele de diferite concentratii de nicotina utilizatorul de tigari electronice se bucura de posibilitatea de a avea un control asupra concentratiei de nicotina pe care o inhaleaza. Utilizatorul poate reduce treptat concentratia de nicotina ajungand sa o elimine complet.

- Advertisement -

Fumatorii pot renunta acum mult mai usor la tigarile clasice folosind o tigara electronica.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x