Thursday, September 16, 2021

Atomizor pentru tigara electronica

Must Read
Atomizorul unei tigari electronice te20 este partea cea mai sensibila, cu o durata scurta de viata. Este important sa ai cateva rezerve, pentru a te bucura de o experienta memorabila.

Atomizorul este partea tigarii electronice care transforma elichidul in vapori. Este un tub mic de metal, care contine in interior componente pentru incalzit si o mini pompa. In functie de modelul tigarii electronice, atomizoarele variaza in forma si marime.

Atunci cand fumatorul “pufaie” dintr-o tigara electronica, un senzor, localizat in corpul principal al tigarii, activeaza un circuit. Acest circuit, stimulat de baterie, trimite doi stimuli electrici, unul catre pompa si unul catre piesa de incalzire a atomizorului.

Pompa forteaza lichidul in atomizor, acolo unde piesa de incalzire vaporizeaza elichidul. Acest proces creeaza adesea confuzie in randul fumatorilor, deoarece atomizorul este inaintea cartusului cu elichid. Si aspirarea lichidului se face in directia opusa, de la atomizor catre cartus.

Ce atomizoare gasesti in magazinul online te20.ro?

- Advertisement -

Atomizor eGo-T. Atomizorul eGo-T este compatibil cu bateria de tigara electronica eGo.Atomizatorul pentru tigara electronica este un consumabil care in timp se degradeaza si se strica. Durata medie de viata este de 1-5 luni si depinde in mare masura de modul de exploatare. Este recomandabil sa achizitionezi un atomizor de rezerva la fiecare tigara electronica.

Atomizor DSE 901. Atomizorul DSE 901 este un atomizor de rezerva pentru tigara electronica DSE 901. Este disponibil pentru toate culorile tigarilor electronice.

Atomizor Joye eGo XXL. Atomizor ul eGo estecompatibil cu baterii 600, 650, 750, 900, 1100 mAH pentru tigara electronica eGo. Este rezistent si emite o cantitate importanta de aburi.

Cliromizor eGo-T. Cliromizor eGo-T. este compatibil pentru tigara electronica ego. Este o combinatie perfecta intre atomizor eGo XXL si eGo-T.

Tigari electronice in magazinul online te20.ro

Magazinul online de tigari electronice te20.ro comercializeaza atomizoare pentru tigari electronice eGo, DSE 901, DSE 510 si eGo-T. Atomizoarele sunt produse originale marca Sailebao si JoyeTech. In acest magazin vei gasi numeroase sortimente de tigari electronice, consumabile si accesorii.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Euroins, al doilea mare asigurător RCA, vrea să se capitalizeze cu încă 120 milioane de lei

Acționarii Euroins România au aprobat în unanimitate de voturi o nouă majorare de capital în valoare de peste 120...
- Advertisement -

More Articles Like This