Thursday, March 28, 2024

O admiri pe Inna? Iata cum isi mentine ea silueta!

Must Read
Inna se poate lauda cu o silueta de vis, un trup bine tonifiat, iar acestea sunt rezultatul unui stil de viata echilibrat, in care sportul ocupa o mare parte din seria de activitati zilnice.

Inna spune ca tonusul si silueta de vis sunt rezultatul unui echilibru la care a ajuns, in ciuda programului incarcat pe care il are aproape zilnic.

Artista are mare grija ca atunci cand are cateva zile libere sa doarma, sa recupereze orele de somn pierdute la concerte. In plus, zilnic face sport si recurge la masaje si la un regim alimentar care o incarca cu energie.

“Incerc sa dorm cat de mult pot atunci cand am timp liber pentru a recupera noptile pierdute pe scena. Beau multe lichide, mananc fructe, fac miscare, masaje, tot ce se poate pentru a avea energie.

Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Miscare, consum lichide, incerc sa pastrez un echilibru in dieta, desi nu este foarte usor, avand in vedere ca mai mereu sunt pe drumuri”, a declarat ea pentru revista Slab sau Gras.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x