Friday, March 29, 2024

Oana Turcu te scapa de celulita cu tratament soc cald-rece

Must Read
Oana Turcu este constienta ca orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine la plaja in sezonul estival, iar una din marile probleme o reprezinta celulita. Sotia lui Cristi Brancu sustine ca a gasit o metoda eficienta care o ajuta sa scape de aspectul de coaja de portocala in timp scurt.

Este vorba de un tratament cu diverse impachetari si masaje, care alterneaza temperatura ridicata cu cea scazuta, mai exact tratamentul temo-crio.

“La un an de la venirea pe lume a baietelului meu, silueta mea si tonusul pielii mele sunt cele ale unei femei care alege sa munceasca pana la epuizare, dar care se ingrijeste in limita timpului si nu face caz de existenta celulitei. Exista insa multe femei care o urasc pentru ca le strica imaginea”, declara Oana Turcu.

Ea sustine ca are o solutie eficienta si rapida, constand in combinatia tratamentului termo si cel crio, mai exact alternarea impachetarilor si masajelor calde cu cele reci.

Spre exemplu, dimineata, e indicat un masaj energic cu crema biogheata in zonele cu celulita, iar seara un masaj cu balsam de rozmarin. Totul este urmat de un tratament alternativ.

“Intr-o zi, preparati o masca anticelulitica realizata cu Bioamprenta cu Alge. Aceasta se prepara prin amestecarea cu Fosfacomplex cu lamaie, Mandarin sau Portocal Amar.

Apoi, cu produsul obtinut, va infasurati cu o folie transparenta de bucatarie si se lasa pe piele 45 de minute, timp in care puteti avea orice tip de activitate.

Nu trebuie sa stati in pat. In ziua urmatoare, apelati la impachetari cu namol extraforte pentru slabire, varianta rece. Mai multe amanunte despre acest tratament, pe www.oanaturcu.ro”, declara Oana Turcu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x