Friday, March 29, 2024

Rochii de petreceri pentru vara 2012

Must Read
Poate că tocmai ai primit job-ul mult dorit, poate că ţi-ai găsit jumătatea sau ai terminat facultatea, nu contează motivul, o femeie ştie că viaţa merită trăită şi sărbătorită. De data aceasta îţi fac câteva propuneri şic de rochii pentru petrecerile de vară.

Magazine recomandate de catre noi:
StoreFashion.ro ; WeLoveCouture.ro
AmaFashion.ro ; 3suisses.ro

Ţi-am povestit în mare despre tendinţele primăvară-vară 2012 în materie de rochii, ceea ce înseamnă că ştii câteva dintre modelele de top: rochia peplum, rochia la baza gâtului, rochia sirenă, cea futuristă şi să nu uităm de cele cu crăpătură sexy.

În această vară se poartă toate formele de rochii – de la cele maxi, la midi, la asimetrice, în culori metalice sau cu diverse imprimeuri, întrebarea cheie este: ce porţi la o petrecere?

Rochii de petreceri

La petreceri majoritatea femeilor optează pentru ţinute şic, dar sexy, însă multora nu le vine atât de uşor să îşi alcătuiască o astfel de ţinută. Anul 2012 este unul în care designerii propun ca ţinute sexy rochii feminine, graţioase, pe care multe femei, dar mai ales partenerii lor, nu le găsesc senzuale.

Aşa că am pornit la vânătoare de rochii sexy pentru petrecerile de vară, pe care le-am împărţit în câteva categorii. Sexy înseamnă lucruri diferite pentru persoane diferite, însă trebuie să recunoşti că sunt câteva modele care nu pot fi disputate.

- Advertisement -
Rochia mulată

Sexy înseamnă forme puse în evidenţă, aşa că rochiile mulate sunt pe primul loc. O astfel de rochie se poartă cu încredere şi poţi pune accentul atât pe bust, talie şi posterior, cât şi pe umeri delicaţi. Dacă vrei un look ceva mai punk, nu uita de tocuri înalte şi geaca de biker din piele.

Rochia animal print

Nu ai scăpat nici aici de rochia animal print, însă ce-i drept, oriunde mergi cu un imprimeu de şarpe sau leopard cu siguranţă vei atrage atenţia. Rochia mini animal print dovedeşte că ai încredere în tine şi că eşti acolo ca să te simţi bine. Optează pentru accesorii metalice pentru un strop de glamour de “bad girl”.

Micuţa rochie neagră

Micuţa rochie neagră este clasică, elegantă, dar mai ales sexy. Modelul de mai sus nu are nevoie de multe accesorii, însă în această vară se poarta şi alte modele ceva mai simple sau cu decupături în talie. “Magia neagră” a acestui model de rochie o vei simţi cu primul pas într-un club. Nimic nu spune “S&S” – simplu şi sexy, mai bine ca LBD.

Rochia cu un umăr

Acest model de rochie a revenit puternic în acest sezon, iar dacă optezi pentru ceva cu paiete, ţinuta sexy de club este asigurată şi cu un minim de produse – nu ai nevoie de niciun alt accesoriu. Dacă vrei modele ceva mai romantice aruncă un ochi în galeria foto de mai jos, iar dacă vrei să pari ceva mai jucăuşă: prinde-ţi părul într-un coc ridicat.

Rochia retro

Acest model poate să fie sexy dacă rochia este mini şi are spatele complet gol. Retro înseamnă atât talia căzută, franjuri, cât şi anii ’50, ’60 sau chiar ’80 cu modele geometrice. Dacă optezi pentru sexy a la Audrey Hepburn, acesta este modelul pentru tine. Trebuie să începi de undeva şi, în plus, acest gen de rochie le avantajează chiar şi pe femeile cu forme.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x