Friday, March 29, 2024

Taticii in devenire ar trebui sa ia in considerare tigara electronica!

Must Read
Acum doua zile va povesteam despre cantareata Adele, recunoscuta ca fiind fumatoare inraita, care recent a anuntat ca va deveni mamica. Dupa cum va spuneam ar fi bine ca mamicile sa renunte la fumat din timp cu tigara electronica pentru sanatatea bebelusului. Dar ce se intampla cu taticii fumatori?

Aceasta intrebare este importanta avand in vedere ca un studiu recent sugereaza ca taticii care fumeaza pot cauza deteriorarea ADN-ului copilului lor, prin actul de conceptie. Rapoartele studiului au fost publicate in Daily Mail si in alte publicatii recunoscute. Cu toate ca rezultate studiului nu sunt concludente, reprezinta totusi un motiv de ingrijorare.

In cazul in care si alte studii vor ajunge la aceeasi concluzie, barbatii fumatori care intentioneaza sa devina parintii ar trebui sa incerce sa renunte la tigarile traditionale in favoarea celor electronice. Pentru a intelege de ce recomandam acest lucru trebuie precizat ca studiul a luat in calcul fumatul si substantele prezente in tigara la realizarea anchetei asupra ADN-ului.

Scoaterea substantelor toxice si eliminarea fumatul sunt conceptele de baza din spatele unei tigari electronice. Prin arderea tutunului, atat fumatorii cat si cei din jurul lor, sunt expusi la peste 7000 de substante toxice. Dintre acestea, aproape 4000 sunt recunoscute ca fiind daunatoare pentru sanatatea umana. Tigara electronica este de departe, o alternativa mai sigura.

Ingredientele care se gasesc in lichidele de tigari electronice includ nicotina, propilen glicol (sau glicerina vegetala) si arome. Niciuna dintre aceste substante nu este daunatoare organismului chiar si dupa ce este incalzita de atomizorul de tigara electronica.

- Advertisement -

Asadar viitorilor tatici va propunem o provocare: sa faceti un efort si sa incercati sa renuntati la fumat folosind tigari electronice. Avem tot ce aveti nevoie pentru a face trecerea!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x