Saturday, September 25, 2021

Tigara electronica cu nicotina ne mentine in forma!

Must Read
Un studiu recent, realizat de cativa cercetatorii de la Universitatea Yale, confirma ca nicotina este o substanta care inhiba pofta de mancare. Fumatorii care se tem sa renunte la fumat, pentru a nu avea o problema cu greutatea, pot incerca tigara electronica cu nicotina.

Marea teama a multor fumatori, care intentioneaza sa renunte la fumat, este sa nu se ingrase. De acest „pericol” se tem in special doamnele/domnisoarele fumatoare care sunt mult mai preocupate de aspectul fizic. Ceea ce multi fumatori nu stiu este ca nicotina este substanta responsabila cu scaderea poftei de mancare a fumatorilor. De aceea multi dintre cei care au renuntat la fumat folosind o tigara electronica cu nicotina nu au avut probleme cu greutatea.

Exista foarte multe studii care confirma ca nicotina inhiba pofta de mancare. Un articol aparut recent in revista Science, cercetatorii de la Universitatea Yale descriu un experiment pe soareci, prin care au constatat ca nicotina activeaza neuronii, pentru a trimite semnale organismul ca a mâncat suficient. Cu toate acestea, acesti neuroni nu sunt aceeasi cu cei care declanseaza pofta de tutun. Pe baza rezultatelor studiului, cercetatorii de la Universitatea Yale afirma ca tratamentul cu nicotina ar putea fi folosit pentru a controla obezitatea.

Prin urmare factorul responsabil cu controlul greutatii fumatorilor, dar si a celor care folosesc tigari electronice, este nicotina. Insa utilizatorii de tigari electronice dispun de un avantaj deoarece acestea nu contin, pe langa nicotina, si alte substante cancerigene, ca si tigarile din tutun. De aceea cei care doresc sa renunte la fumat si au o problema cu greutatea pot folosi o tigara electronica. Nu doar ca isi vor imbunatatii sanatatea si starea de spirit dar isi vor mentine sub control si greutatea.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Criză în spitalele din România! Mai sunt doar 12 paturi libere la ATI la nivel național, în ziua cu record de infectări

România se confruntă cu o mare criză a paturilor pentru pacienții cu COVID la secțiile de Terapie Intensivă. Astăzi...
- Advertisement -

More Articles Like This