Thursday, March 28, 2024

4 motine pentru care ai sa iubesti pantofii cu platforma

Must Read
Daca te afli printre persoanele care iti doresc sa poarte pantofi cu toc dar totusi acest lucru te oboseste, iti venim in ajutor cu 4 motive si tot atatea exemple de pantofi cu platforma care te asiguram ca iti vor oferi confortul de care ai nevoie fie ca esti la servici, shopping sau in club.

Vom incepe cu primul gen de pantof, in cazul nostru modelul Sonia disponibil in mai multe nuante (negru, bej si maro). Motivele pentru care consider ca este un prim pas spre reusita dvs de a purta un toc fara probleme, este talpa ortopedica, cunoscuta pentru lejeritatea si confortul pe care o oferta.

Cu timpul piciorul se va obisnui cu pozitia usor curbata dar in acelasi timp nefortata, acest prim pas fiind considerat ca o etapa pregatitoare. Simplitatea pantofilor Sonia este punctul lor forte, asortandu-se usor oricarei tinute casual sau elegante, si mai ales cei pe culoarea negru, care stim cu toti ca se asorteaza la orice tinuta.

Un al doilea motiv este ca odata obisnuita cu pantofii de mai sus, poti trece la un nivel superior, asta insemnand ca vei putea purta platforme mai inalte, piciorul fiind deja obisnuit cu o alta pozitie.

Sandalele online Burn sunt un mix interesant fiind elegante si comode in acelasi timp. Un mare avantaj al acestei incaltaminte este ca pot fi purtate impreuna cu rochii lungi sau blugi scurti, in ambele cazuri avantajand persoanele mignione prin efectul optic de alungire pe care acestea il ofera.

- Advertisement -

Daca totusi esti reticenta si preferi sa renunti de frica ca iti vor alunca sau cadea din picior atunci cand mergi sau alergi, te asiguram ca bareta pe care aceste sandale o poseda, iti va fixa cat mai bine sandaua astfel incat tu sa ai un mers cat mai relaxat.

Cand discutam despre platforma, nu putem sa ne referim doar la comuna talpa ortopedica. Foarte cunoscute si purtate de asemenea, in randul doamnelor si domnisoarelor sunt si pantofii cu toc si platforma. Acestia au fost creati in toate formele si design-urile, rezultatul fiind foarte elegant si feminin indiferent ca purtati rochii sau pantaloni.

De asemenea, si inaltimea/forma difera de la un model la altu iar tocul este cel care face diferenta decisiva: cu cat este mai gros, cu atat iti va fi mai usor sa faci progrese si sa mergi cat mai corect. Modelul Time for Spring din imagine este combinatia perfecta dintre eleganta (putand fi asortati unei tinute uni) si confortabil datorita tocului gros la baz. Al treilea motiv este, deci, posibilitatea combinarii dintre toc si platforma, un must have in garderoba femeilor.

Te-ai intrebat vreodata de ce platforma in toate formele si inaltimile ei se gaseste nu numai la sandale si pantofi, cat si la cizme, ghete si botine? Pentru ca aceasta este mult mai apreciata pe timpul iernii decat clasicele tocuri fiind mai usor de purtat pe zapada.

In acest fel vei imbina ( din nou) eleganta cu utilul, evitand sa te dezveti prin purtarea cizmelor cu talpa joasa. Mai mult, se poate aplica aceeasi idee ca si in cazul pantofilor cu toc si platforma. Botinele Karma sunt exemplu perfect, fiind confectionate din piele intoarsa culoarea neagra iar inchiderea cu siret in partea din fata, denumit ca si stilul oxford se potriveste atat tinutelor office cat si celor de seara.

Faptul ca aceasta combinatie s-a aplicat si incaltamintei de iarna este cererea acesteia tot mai mare in randul femeilor, iar designerii au stiut sa o aplice din plin.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x