Friday, March 29, 2024

Jack & Jones lookbook, colectia toamna-iarna 2011-2012

Must Read
E o lumina speciala in pictorialul Jack &; Jones pentru colectia toamna-iarna 2011-2012. mereu mi-a placut stylingul lor, pentru ca e simplu, curat, fresh.

Practic ofera oricarui barbat idei de outfituri urbane din cap pana-n picioare. Adica, poti arata impecabil, daca preiei un look integral de la Jack &; Jones.

E adevarat ca asta ar denota faptul ca nu ai pic de imaginatie sau simt estetic, dar nu e asa grav. Doar ochii unei cunoscatoare si-ar da seama ca porti outfitul pe care l-ai vazut intr-un lookbook sau in vitrina.
Cu cine vorbesc acum? Cu barbatul careia i se rupe de cum se imbraca, pentru ca el e prea cool ca sa plece urechea la ce spun altii despre el. Am cunoscut cativa in ultimul timp si m-au cam…evervat.

Da, in toamna asta militez pentru cauza: invatati barbatii din viata voastra cum sa se imbrace bine. Voi, domnilor, ce ziceti de noua colectia Jack & Jones?

Colectia toamna-iarna 2011-2012 o gasiti online de azi si in Readytowear.ro. Asadar daca vreti sa mergeti la shopping de camasi noi de toamna, jachete si jeansi, treceti cu incredere pe la Jack & Jones.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x