Thursday, September 23, 2021

O tigara electronica de calitate la pret redus!

Must Read
Tigaraelectronica-nr1 a adus pe piata din Romania cleromizorul CE4 Vipercig. Pentru cei care dispun de un buget redus am creat un Kit economic CE4 care este compus dintr-o baterie Ego si un cleromizor CE4.

Cleromizorul CE4 Vipercig este una dintre cele mai noi inventii din industria de tigari electronice. Dupa cum deja ne-am obisnuit, calitatea este motoul Vipercig, iar cleromizorul CE4 Vipercig nu putea sa fie mai prejos. Cu un design deosebit, cleromizorul C4 Vipercig surprinde prin cantitatea uriasa de vapori pe care o ofera, dar si printr-un gust deosebit.

In ceea ce priveste fiabilitatea acestui cleromizor, acesta are o durata de viata care variaza in functie de cantitatea de tigari din tutun pe care o fumam dar si de stilul fiecaruia de a vapa, situandu-se intre 10 si 45 de zile.

Poate una dintre cele mai importante calitati este ca acest cleromizor nu are scurgeri de lichid si nu face condens. De asemenea, are o capacitate de 1.6 ml si se poate incarca direct din sticluta. Totodata puteti vedea cat lichid este in el si cand trebuie sa alimentati.

Pentru cei care dispun de un buget redus am creat Kit-ul economic C4 Vipercig. Acum oricine se poate bucura de o tigara electronica de calitate la un pret mic. Kit-ul este alcatuit dintr-o baterie Ego de 650 de mAh, un clearomizor C4 Vipercig si un incarcator UBS + un adaptor de priza. Toate acestea la pretul de numai 120 de ron.

- Advertisement -

Va invitam pe site-ul nostru pentru a vedea toate produsele noastre fabricate de producatorii deja cunoscuti, precum Sailebao sau Vipercig. Daca aveti nevoie de consiliere nu ezitati sa ne contactati!

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut...
- Advertisement -

More Articles Like This