Friday, April 19, 2024

Te-ai ingrasat in vacanta? Cori Gramescu te invata ce sa faci ca sa slabesti rapid!

Must Read
Vacantele reprezinta de multe ori ocazia sa uitam de diete si de mersul la sala si sa ne rasfatam cu dulciuri si mese indestulate. Rezultatul se observa de cele mai multe ori asupra siluetei noastre si, intorsi din concediu, constatam ca ne este foarte greu sa revenim la stilul de viata activ de dinaintea vacantei.

Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness de la Lady Fit, ne recomanda urmatorul regim, imbinat cu vizite la sala de sport, astfel incat organismul sa nu sufere o tranzitie socanta, dar in acelasi timp, sa si piarda kilogramele nedorite.

“Fa-ti un plan de actiune: mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana, adopta o dieta sanatoasa bazata pe legume si fructe de sezon, carne slaba si multa apa si ceaiuri de plante pentru a slabi sanatos si rapid. Tine minte ca 2-3 kilograme se elimina repejor dar, daca le neglijezi, pana la iarna se vor aduna si mai multe.

Pastreaza obiceiul sanatos din vacanta de a manca micul dejun, opteaza pentru un pranz consistent si o cina echilibrata. Pentru micul dejun alege oua de la tara, iaurt natural de capra, cereale integrale fara zahar, rosii, ardei, cas slab sau mozzarella.

Pentru pranz opteaza pentru o supa sau o salata si o portie de carne slaba cu garnitura de legume de sezon, iar la cina poti alege o portie de peste cu legume sau o salata generoasa cu multe legume. E important sa faci miscare, combinand clase de tonifiere cu antrenamente aerobice intense, pentru a-ti modela corpul intr-o maniera eficienta si estetica totodata”, declara Cori Gramescu.

Celebra antrenoare de fitness a lansat in luna iunie primul DVD Premium de fitness din Romania, “Lady Fit Home Edition”, cu exercitii ce pot fi urmate de oricine acasa, in fata televizorului, si care poate fi comandat de pe www.ladyfit.ro.

In luna septembrie, Cori Gramescu va lansa, asa cum procedeaza deobicei de doua ori pe an, noi tehnici de fitness in premiera pentru Romania.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x