Friday, March 29, 2024

Tigari electronice cadou de Sf. Maria

Must Read
Sarbatoarea de Sfanta Maria este un prilej de bucurie pentru toti cei ce poarta acest nume. Daca sunteti in cautarea unui cadou pentru o persoana fumatoare, o tigara electronica este alegerea perfecta.

Peste doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi onomastica. Iata lista cu numele celor pe care ii sarbatorim astazi de Sf. Maria: Maria, Mari, Mariuca, Marioara, Meri, Marin, Mariana, Mariuta, Marita, Mioara, Mara, Marilena, Marina, Marian, Marinela, Marita, Marusia, Maricica si Mia.

Fie ca sunteti in cautarea unui cadou pentru un membru al familiei, sau poate pentru o prietena sau un prieten, sau poate doriti sa va impresionati bunica/bunicul, daca persoana respectiva este fumator/are, o tigara electronica poate fi alegerea perfecta.

Tigara electronica este un dispozitiv special conceput pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat care au avut dificultati, sau care din diverse motive, nu au reusit. O tigara electronica contine un amestec de nicotina, arome si glicerina vegetala sau propilen glicol.

Aceste substante nu sunt toxice organismului uman, din contra, sunt chiar utilizate la fabricarea multe produse alimentare pe care le folosim in viata de zi cu zi. Pana in prezent au fost realizate numeroase studii care au confirmat faptul ca e-tigara este mai sigura decat tigarile din tutun.

- Advertisement -

Motivul pentru care fumatorii apreciaza tigarile electronice este ca acestea nu dauneaza sanatatii, asa cum o fac tigarile traditionale. Cei care folosesc tigari electronice nu se expun niciunui risc si nu pun in pericol sanatatea celor din jur. Nicotina ce se gaseste in tigari electronice este o substanta care nu provoaca cancer, creeaza doar dependenta.

Pana in prezent tigara electronica are cea mai mare rata de succes dintre toate metodele de renuntare la fumat. Utilizatorii care au incercat pana acum tigara electronica au raportat o imbunatatire a starii de sanatate vizibila.

Daruieste o tigara electronica de Sf. Maria, este cel mai apeciat cadou de fumatori!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x