Thursday, March 28, 2024

Trend alert: Camasa in carouri. Cum, cand si de ce sa o porti

Must Read
Toamna asta, camasa in carouri nu ar trebui sa-ti lipseasca. De la Sass&Bide, pana la Thakoon si Sonia Rykiel carourile au fost de-a dreptul impozante pe podiumurile colectiilor de toamna-iarna.

Cu cativa ani in urma, o consideram mult prea casual, banala si total nefeminina. Singurul look cu care o asociam era cel de cowboy si era ultimul lucru in care voiam sa ma imbrac. Ceva s-a schimbat insa, inca de anul trecut cand am purtat una chiar de revelion, cu o fusta lunga pana in pamant.

Daca o porti intr-un fel traznit, intr-o combinatie care initial ti se pare nepotrivita, s-ar putea sa o aduci pe calea cea buna si sa-ti creezi un look foarte original.

Pune-i alaturi un colier XXL din piele intoarsa sau de o forma minimalista si schimb-o intr-o varianta casual eleganta, purtand in picioare o pereche de pantofi cu toc.

Daca vrei sa-i pastrezi aspectul casual, las-o deschisa la nasturi peste un maiou basic. Alaturi poarta pantaloni scurti si o pereche de ghete junkie cu sosetele la vedere.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x