Thursday, March 28, 2024

Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice

Must Read
Tigara electronica este un dispozitiv care ofera o alternativa sanatoasa la tigara obisnuita cu tutun. Este utila si pentru persoanele care vor sa renunte la fumat.

Inainte de prima utilizare a tigarii electronice este indicat sa citesti cu atentie manualul pe care il primesti odata cu produsul. Este foarte important ca atunci cand primesti kitul cu tigara electronica sa incarci complet bateriile.

Daca bateriile nu sunt incarcate, tigara nu va functiona corespunzator si se poate strica.Bateriile vin incarcate doar pe jumatate, astfel ca trebuie sa le incarci inca de la prima utilizare. Atunci cand ledul USB-ului este verde, bateria tigarii electronice este incarcata complet.

Dupa ce incarci bateria, trebuie sa asamblezi atomizorul si cartomizorul la baterie. Daca cartusul cu care a venit tigara electronica este gol, acesta trebuie inlocuit cu unul nou si plin. Cartusul tigarii electronice contine elichidul vegetal.

Pe langa alte subtante, lichidul vegetal contine nicotina si aromele specifice, de tutun. Un cartus are o durata de viata de 200 – 300 de “pufuri”, echivalentul unui pachet de tigari in cazul fumatorilor inraiti.

- Advertisement -

Cumpara acum tigara electronica! Te20 este un magazin online care comercializeaza tigari electronice marca Sailebao. In acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina. De asemenea, vei gasi diverse marimi de tigari, pentru o experienta a fumatului cat mai placuta.

Citeste mai mult: Ce trebuie sa stii inainte de prima utilizare a tigarii electronice.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x