Monday, July 26, 2021

Cum să consumi produse fast food şi să slăbeşti

Must Read
Într-o atmosferă relaxantă! Aşa spun cercetătorii. Adică, lumină difuză şi muzică jazz. Aceasta ar trebui să fie atmosfera în care împătimiţii produselor de tip fast food ar trebui să servească masa. Este concluzia unui studiu, care spune că aportul de calorii ar fi mai redus, iar gradul de satisfacţie ar creşte.

În urma unui nou studiu s-a constat că în cazul în care cele două condiţii de mai sus sunt îndeplinite, iubitorii mâncării de tip fast food consumă cu 175 mai puţine calorii decât în mod normal, scrie descopera.ro.

Pentru a demonstra asta, un restaurant fast food obişnuit a fost împărţit în două zone, una păstrându-şi atmosfera obişnuită iar cealaltă fiind dotată cu lumini difuze şi cu muzică jazz în difuzoare. Cercetătorii le-au cerut participanţilor să-şi aleagă una dintre cele două zone iar mai apoi au notat cât timp a petrecut fiecare în restaurant şi ce cantitate de alimente a consumat.

Rezultatele au relevat că deşi participanţii din zona cu o atmosferă mai relaxantă au petrecut un timp mai îndelungat în restaurant, ei au consumat mai puţine alimente. De asemenea, probabilitatea ca aceştia să comande ceva în plus a fost mai scăzută decât în rândul persoanelor din grupul de control.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This