Thursday, March 28, 2024

Încălţăminte de toamnă pentru bărbaţi

Must Read
Primul lucru pe care vreau sa il specific despre incaltaminte ar fi despre cei care sunt fabricati din piele, cu cusaturi frumoase, maro sau negru.

Pantofii nu trebuie neaparat sa ii porti intr-un restaurant de lux / petrecere, ei pot fi purtati oriunde daca stii cu ce sa-i asortezi.

Există cateva reguli de baza care trebuie urmate atunci cand iti cumperi o pereche de pantofi.

Primul ar fi sa stii pentru ce ii cumperi, trebuie unii cu talpa mai groasa pentru lunile mai reci si sunt buni ca nu iti mai faci griji cand este zapada sau ploua.

Magazine recomandate da noi:
www.b-mall.ro ; www.24shop.ro ; www.readytowear.ro

Iar cand vine vara poti sa ii strangi, deoarece iti vor transpira picioarele in ei. De asemenea, cel mai bine ar fi sa iti cumperi unii negrii sau maro inchis, pentru ca sunt mai usor de curatat.

- Advertisement -

Este important sa ai în vedere cu pantaloni vei purta pantofii, daca acestia sunt blugi drepti sunt perfecti, iar daca sunt pantaloni stramti, conici, vei risca sa arati ca un clovn, deoarece iti vor face picioarele foarte mari.

În cele din urmă, întrebarea cea mai importanta este, cum sa ii purtati? Ei bine, din pantofii merg întotdeauna bine orice, pentru un look mai elegant alege sa ii porti cu un costum, indiferent de ocazie.Iar pentru un look mai casual, merge de minune un tricou cu o pereche de blugi.

Ways to wear

  • O pereche de pantofi maro inchis, încearca sa ii asociezi cu o pereche de blugi, cu o camasa alba si o jacheta de baseball deasupra. Vei arata foarte bine,iar accentul va fi mai mult pe pantofi.
  • Mocasini ii porti purta cu o pereche de pantaloni chinos,conici si un t-shirt simplu. Dar daca vrei unele indicatii cu privire la modul real de a-i purta, de ce nu te uiti la Ed Westwick, il avem la style icon. Te poti inspira cel mai bine de la acest tip.
  • Ghetele arata foarte ine cu o pereche de blugi negrii, tăiati si opteaza pentru un tricou gri sub o vestă neagra / o geaca de piele.

Aşa cum am spus mai sus baieti, cel mai important lucru este daca se potrivesc cu hainele din garderoba ta.

Doar amintiti-va, sa purtati acesti pantofi intr-un context simplu care sa va pastreze restul look-ul clasic, pentru a evita o dezamagire.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x