Thursday, March 28, 2024

Adelina si-a refacut viata sentimentala, dupa opt luni de singuratate! S-a cuplat cu Badalau!; Cristea a călcat iar pe bec! Imediat după ce s-a logodit cu Bianca s-a dat la Beatrice Tican!; Daniela Nane are un nou iubit şi se dă soţia lui!

Must Read
Adelina si-a refacut viata sentimentala, dupa opt luni de singuratate! S-a cuplat cu Badalau! Dezamagit ca a fost inselat de Ramona Gabor cu milionarul Chavdar Alexandrov, Gabi Badalau n-a stat sa planga in pumni, ci a iesit imediat la atac, reorientandu-se catre o alta frumusete autohtona. Adelina Pestritu nu numai ca i-a picat cu tronc, ba chiar i-a si raspuns la avansuri, tanarul reusind sa o “vindece” instant de depresia cauzata de cele opt luni de singuratate, in care niciun barbat nu a reusit sa-i intre in gratii. Drumurile celor doi nu s-au mai intersectat pana acum, insa de cateva zile au devenit de nedespatit, prinsi in focul pasiunii. Cu toate acestea, Adelina si Gabi au fost precauti si au preferat sa se intalneasca pe ascuns, special ca sa nu-si dea de gol povestea de dragoste.

Cristea a calcat iar pe bec! Imediat dupa ce s-a logodit cu Bianca s-a dat la Beatrice Tican! Bianca Dragusanu a lipsit luni de la emisiunea lui Captos si a invocat motive de sanatate pentru absenta. De fapt, motivul era altul. Bianca a avut o cearta zdravana cu iubitul ei, Adrian Cristea. Asistenta lui Capatos a aflat ca acesta a incercat sa o agate pe Beatrice Tican, alias “bruneta lui Pepe”! Betty a sustinut aceasta teorie si a venit in studio la Capatos pentru a da cartile pe fata. “El m-a abordat pe chat. Mi-a povestit ca nu a fost niciodata casatorit, imi povestea de fetita lui. Toate acestea au inceput inainte de logodna. Eu l-am luat la misto. Pentru mine totul a fost la caterinca. Nu ma interesa persoana lui. L-am intrebat ce e cu Bianca si mi-a zis ca el are viata lui si ea viata ei. Eu am vorbit si cu el l-a telefon. M-a sunat cu numar ascuns, iar apoi m-a terorizat cu SMS-uri.”, a dezvaluit Beatrice.

Fotografii de colectie cu surorile Gabor! Moni, extrem de apropiata de “cumnateii” ei! Monica Gabor, care probabil se crede ajunsa in momentul ei de maxima stralucire, la bratul unui milionar chinez, se pare ca incearca sa-si renege originile. Diva stralucitoare de azi si care isi alege cu mare grija anturajul si oamenii cu care intra in contact era candva o tipa sensibila, apropiata de familia ei modesta. Monica, cea care petrecea sarbatorile la Bacau, intr-un apartament modest de bloc si nu stramba din nas la borsul de miel, se desfata acum cu delicatese alese, majoritatea cu specific chinezesc. Revenind la vremurile de dinaintea casatoriei cu Irinel Columbeanu, cand notiunea “Scorpia de la Izvorani” inca nu exista, Moni tinea inca la traditiile de familie.

Daniela Nane are un nou iubit si se da sotia lui! I-a bruscat pe paparazzi cand a fost intervievata!
Daniela Nane si un barbat misterios si-au dat intalnire in curtea unei manastiri, dar nu au scapat de paparazzii. Cand au fost descoperiti, cei doi au reactionat surprinzator. Daniela Nane a atacat fotograful, dar barbatul a sarit gardul. Ce s-a intamplat? Fiecare a venit cu masina personala, probabil ca sa nu dea de banuit. Barbatul este director al unei companii multinationale. Daniela a declarat la CANCANTV, la Kanal D, ca e vorba doar de un prieten bun, caruia nu ii poate dezvalui identitatea, datorita politicii firmei la care lucreaza. S-au imbratisat, s-au sarutat si au inceput sa mute bagajele dintr-o masina in alta, moment in care Daniela si-a iesit din fire si a plecat spre fotografi.

Am aflat pretul Biancai! Vrei sa o ai doar in chiloti si sutien? – Afla aici cate mii de euro vrea. Adriana Bahmuteanu a facut praf toate “divele” din showbizul romanesc. Printre ele se afla si Bianca despre care sotia lui Silviu Prigoana a spus ca are un tarif de 5000 de euro. Asistenta lui Capatos nu s-a sfiit sa recunoasca acest lucru si a dezvaluit ca aceasta este suma pe care o percepe pentru o prezentare de lenjerie intima intr-un club. “Da, atata cer pentru o prezentare de lenjerie intima in club. 5000 de euro iau pentru asa ceva. Daca mi se ofera, bine, daca nu stau linistita acasa. Daca se referea la acest tarif, atunci are dreptate”, a confirmat Bianca la “Un show Pacatos”.

Andreea Spataru a trait un cosmar cat iubitul ei a fost in arest! “Am plans 45 de zile incontinuu! Fara el, viata mea a fost groaznica!”. Andreea a venit sa vorbeasca deschis despre acest subiect la CANCAN TV si a povestit cum a reusit sa traverseze aceasta perioada dificila. “A fost eliberat luni, dupa 45 de zile de arest preventiv. In viata ai parte si de lucruri mai putin placute si neasteptate. Noi abia venisem dintr-o vacanta din Grecia. A fost trist ca intr-o seara eu sa plec acasa cu fetita si el in alta parte. Sorin m-a sunat imediat dupa incident sa imi spuna ce s-a intamplat. Apoi a mers la politie sa declare incidentul. Nu m-am gandit niciodata ca as putea sta 45 de zile fara el. Prima noapte a fost groaznica. Ne doream sa se termine calvarul asta cat mai repede…”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x