Thursday, March 28, 2024

Camasa dungi Catalin Botezatu

Must Read

camasa dungi catalin botezatu

Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Compozitie: 80% bumbac 20% poliester

cumpara 2

galerie foto

- Advertisement -

  • Catalin Botezatu store ofera odata cu apropierea sezonului rece o noua colectie de camasi pentru barbati care va impresiona nu doar prin simplitate si naturalete, dar si prin materialele de cea mai buna calitate. Coborata direct de pe podiumul prezentarilor de moda direct in rafturile cbstore, aceasta camasa este o promisiune a elegantei.
  • Fie ca este vorba de o tinuta eleganta, fie de o tinuta smart casual aceasta camasa va reprezenta cu siguranta alegerea ideala. Nasturii si mansetele personalizate vor demonstra tuturor ca aceasta camasa este un garant al naturaletii combinate cu eleganta. O combinatie rafinata de alb si bleumarin cu aplicatii contrastante la guler si mansete. Camasa este in acelasi timp usor de recunoscut ca parte a colectiei Catalin Botezatu, datorita benzii cu nasturi personalizati.
  • Modelul putin cambrat, se potriveste de minune cu pantaloni de stofa, pentru o tinuta business. Nu ezitati sa o asortati la un blug sau la o tinuta casual adaptata unei iesiri elegant.
  • Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester si este unul din produsele din colectia de camasi Catalin Botezatu care vine la un pret promotional. Hainele din cadrul magazinului online Catalin Botezatu sunt realizate din materiale de cea mai buna calitatea oferind cumparatorilor cel mai bun raport intre calitate si pret.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x