Friday, March 29, 2024

Ce cizme se poartă în 2012-2013?

Must Read
Moda toamna-iarna 2011-2012 ne imbie sa purtam cizme in diferite culori, stiluri si lungimi ! Astazi va oferim ghidul complet ce te va indruma sa-ti alegi cizmele ideale pentru tine, fie ca ai un stil casual-chic, elegant sau mai degraba romantic.

Partea grozava este ca in iarna 2011-2012 poti purta cizme de toate tipurile, pentru ca moda este, din nou, generoasa cu fashionistele infocate.

Magazine recomandate de no:
www.b-mall.ro ; www.matar.ro

Partea mai putin buna este ca, avand atat de multe cizme frumoase care sa-ti incante privirea si picioarele, cu siguranta vei avea o gaura in bugetul din acest sezon.

De la Paris , New York si Londra ne vin tendintele in moda ce vor influenta toate femeile din lume, asa ca designerii de la casele mari, precum Christian Louboutin, Givenchy sau Valentino dicteaza ce se poarta si ce cizme au unda verde in sezonul 2011-2012.

Cizme peste genunchi

Designerii ne-au propus si iarna trecuta cizme peste genunchi ca tendinta absoluta, si iata ca n-au uitat de succesul pe care le-au avut acestea.

Si in iarna 2011-2012, cizmele peste genunchi sunt la ordinea zilei.

Cizme la nivelul genunchiului

Noutatea sezonului toamna-iarna 2011 2012 o reprezinta acele cizme ce pot fi purtate atat la birou, fara a parea in niciun fel deplasate, cat si la o intalnire incarcata de subintelesuri, cu o rochita tricotata, scurta.

Cizmele la nivelul genunchiului arata classy & fabulous !

Cizme cu sireturi

Cizmele cu sireturi au un aer vintage absolut seducator. Ma fac sa imi aduc aminte de filme pe care le priveam cu fascinatie in copilarie, de personaje magice interpretate de Vanessa Paradis sau Julie Andrews.

La Givenchy si Tommy Hilfiger, cizmele din piele intoarsa cu sireturi, utilizabile sau false, sunt in voga.

Cizme cu blana

Intr-o perioada in care economia nu sta chiar pe roze, designerii s-au gandit sa sfideze lipsurile si sa impodobeasca Femeia, acest ideal suprem al modei, cu accesorii dintre cele mai luxoase.

Ce poate fi mai decadent acum decat o pereche din cizme de la Christian Louboutin, cu blana naturala ?

Cizme de cauciuc

La polul opus se afla, dupa parerea mea, cizmele de cauciuc, ce au revenit vertiginos in moda iarna 2011. Un fel de UGG-uri rezistente la ploaie si alte intemperii ale vremii, cizmele de cauciuc nu mi se par chiar frumusele, insa iti tin picioarele uscate si sunt si super comode.

Singurul lucru care le salveaza este un design haios, precum un imprimeu inedit ce imita dantela, ca la Valentino.

Cizme dantelate

Cand a aparut si in Romania moda aceea cu cizmele de vara din dantela, acum vreo doi ani, cred ca nu exista fata care sa nu aiba cel putin o pereche. Acum insa designerii ne propun cizmele de iarna din piele dantelata, excelent lucrate.

Cizmele dantelate imbraca piciorul intr-un mod elegant si deopotriva romantic, asa ca se potrivesc de minune intr-o tinuta deosebita, chic sau de seara.

Cizme glam rock

Designerii din intreaga lume par sa nu se mai sature de tendintele in moda glam rock !

Nici iarna 2011-2012 nu face exceptie, asa ca o pereche de cizme in stil glam rock reprezinta un adevarat must have.

Cizme stil bocanc

Adevarul este ca mie, personal, nu-mi plac foarte tare bocancii, dar cine sunt eu sa contrazic tendintele internationale ?

Daca ai un stil vestimentar urban, o pereche de cizme-bocanci va fi tot ce-ti trebuie pentru a-ti accesoriza tinutele cool, cu jeansi largi si bluze colorate, sau in stil military, cu sacouri inspirate din tinuta militara si epoleti.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x