Friday, March 29, 2024

Ce rochii purtam de Revelion?

Must Read
De Revelion, culorile trebuie sa simbolizeze bucurie, veselie si mai ales prosperitate pentru anul urmator. Astfel, rosul aduce mai multa iubire, galbenul, o sanatate mai buna, in timp ce verdele iti umple pusculita cu bani.

Cum alegi culoarea rochiei tale in seara de Revelion si cum faci combinatiile cromatice cele mai reusite din punct de vedere simbolic ramane sa descoperi in cele ce urmeaza.

rochii-rev1rochii-rev-1rochii-rev-2rochii-rev-3

Poti opta pentru o rochie in imprimeu, sau de de nu animal print, pentru ca tot e in tendinte sezonul acesta. Daca alegi acest tip de imprimeu trebui sa stii ca accesoriile si incaltaminte trebuie sa fie cat mai simple si in nuante de negru sau maro, fara culori tari.

Magazine online pe care vi le recomandam:

Daca esti nehotarata in ceea ce priveste vestimentatia pentru noapte de Revelion noi iti facem cateva propuneri de rochii mai mult decat potrivite pentru acest tip de eveniment.

Asa nu:

• Nu te imbraca intr-o singura culoare de sus pana jos si nu folosi accesorii in aceiasi nuanta cu rochia;

• E adevarat ca negrul te scoate din impas atunci cand nu reusesti sa te decizi asupra unei culori. Insa, vei da gres daca optezi sa te imbraci in negru de sus pana jos.Accesorizeaza o rochie neagra cu o esarfa colorata, o geanta, o pereche de pantofi sau cu bijuterii in nuante verzi sau rosii.

• Nu te imbraca in alb si roz si evita sa te imbraci complet in alb;

• Maro-ul nu este o nuanta pe care sa o folosesti la o asemenea ocazie. In cel mai bun caz, daca tii foarte mult la aceasta culoare, indreapta-te spre nuantele de bej, auriu sau bej cu accente rosu-visiniu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x