Thursday, March 28, 2024

Colectie toamna iarna 2012-2013 pe matar.ro

Must Read
Dupa ce am avut o vara plina de reduceri cu Outlet-uri cu pret fix de 29 Ron si oricare sanda la 59 Ron, iata ca a venit randul toamnei sa va ajute sa va faceti remarcata, iar pentru acest lucru, matar.ro va invita sa descoperiti noile produse cu un raport calitate/pret foarte bun.

Dupa sondajele de opinie postate pe retelele de socializare, am ajuns la verdictul ca incaltamintea cu plaforma este cea mai apreciata si iubita de catre doamnele si domnisoarele din Romania. Patru motive dintre acestea le gasiti in articolul anterior denumit chiar sugestiv “4 motine pentru care sa iubesti pantofii cu platforma“.

Pantofii Starter sunt acea incaltaminte de care nu te poti lipsi fiind un must in acest sezon. Culoarea rosie in combinatie cu negru dau un aer elegant, feminin si sexy unei tinute office dar inspira in acelasi timp si sobrietate si incredere in propria persoana.

Rezultatul nu poate fi decat unul plin de admiratie din partea colegilor. Ii poti achizitiona din magazinul nostru online la pretul de 109 Ron. Recomandarea noastra este sa te grabesti pentru ati achizitiona marimea dorita deoarece acest tip de pantofi se vad foarte repede.

Nu puteam sa nu aducem in atentia dumneavoastra si cele mai comode incaltari pe care le putem purta atat primavara, vara cat si toamna si anume balerinii. Pentru acest sezon va recomandam modelul Venice cu fundita in partea din fata disponibil in mai multe culori, recomandarea noastra fiind axata pe nuantele negru, rosu si nude. Mai mult de atat, ii puteti achizitiona la incredibilul pret de 49 Ron .

- Advertisement -

Botinele sunt una din cele mai recomandate incaltari in sezonul ploios iar stilul oxford scos in evidenta prin inchiderea cu siretul din fata, ofera confort si adauga un plus de eleganta tinutei. Modelul Skyler este disponibil in doua culori (ivory si negru) cu marimi cuprinse intre 35 si 39. De asemenea, ii puteti achizitiona la pretul de doar 79 Ron.

La fiecare doua saptamani vom adauga cel putin 50 de modele noi de incaltaminte in categoria Noutati cu preturi in foarte mare parte sub 100 Ron pe care va invitam sa le descoperiti.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x