Thursday, March 28, 2024

Designeri pantofi – 10 designeri de top care dau tonul in moda

Must Read
Moda in domeniul pantofilor se schimba foarte repede, iar designerii de top se inghesuie sa scoata colectii noi pe banda rulanta. Unii se pliaza pur si simplu pe modele existente sau reminiscente din anii trecuti, insa altii creaza trenduri, aduc moda la un alt nivel si inoveaza cu fiecare noua colectie pe care o scot pe piata.

O sa vorbim astazi despre cativa dintre acesti designeri de pantofi, ale caror opere nu doar ca le vom vedea pe covoarele rosii, dar vor influenta stilul doamenlor si domnisoarelor de pe strada, iar marcile mai micute se vor inghesui sa ii copieze si sa ii distribuie la preturi mai mici. In sezonul acesta, Primavara-Vara, avem de unde alege! Iata 10 nume care mi-au atras in mod special atentia si pe care va invit sa le cautati, daca aveti ocazia.

Magazine recomandate de catre noi:
matar.ro ; b-mall.ro ; pantofidinpiele.ro ; 24shop.ro

1. Primul designer despre care se spune ca este cel mai bun din lume si al carui nume nu a mai parasit de 10 ani acest top al celor mai faimosi creatori de pantofi, este Christian Loubotin. Nu spun doar eu asta, ci si sutele de vedete care ii poarta neincetat creatiile. Blake Lively (Serena din Gossip Girl) este acum imaginea pantofilor Loubotin si declara ca i-a placut atat de mult colectia de primavara, incat Christian Loubotin in persoana i-a trimis toate modele din colectie acasa.

2. Manolo Blahnik se intoarce. Desi anul trecut a fost condamnat ca nemaifiind in actualitate, datorita intoarcerii in moda a sandalelor minimaliste si a varfurilor ascutite, designerul preferat al Sarei Jessica Parker se intoarce cu o colectie colorata si feminina.

3. Gaetano Perrone este un incepator pe aceasta lista doar aparent. De fapt, designerul a creat cativa dintre cei mai socanti si celebri pantofi marca Alexander McQueen. Acum insa, scoate pentru prima data o colectie solo, si pantofii prezentati sunt extravaganti, si deosebit de frumosi. Cu siguranta ii veti vedea pe covorul rosu anul acesta.

- Advertisement -

4. Imprimeurile florale se poarta primavara aceasta, nu doar pe rochii sau fuste, ci si pe pantofi si cel care aduce in prim plan acest trend este Nicholas Kirkwood, un designer de pantofi tanar si talentat, de care vom mai auzi.

5. Azi vazut colectia de primavera vara de la Prada? Asa cum ne-a obisnuit designerul de lux din Italia a impanzit copertile revistelor cu modelele lor de pantofi care par in flacari sau gata sa isi ia zborul, intr-o colectie inspirata din benzile desentate cu super eroi ale anilor 50.

6. D&G ne-a socat anul acesta cu o colectie care nu le sta deloc in fire. Balerini, pantofi confortabili, platforme pana sau chiar si adidasi! De fapt, nu ne pare rau deloc, pentru ca tocurile care ne dadeau rau de inaltime de anul trecut, trebuiau cumva balasate de niste pantofi chic si confortabili.

7. Alexander McQueen: un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a adus anul acesta o colectie futuristica menita sa imortalizeze tinute unice si sa creeze stupoare in randul iubitorilor de moda. Sarah Burton, designerul principal de la McQueen a imaginat o colectie acvatica in care coralii si plantele agatatoare aplicate pe pantofi au fost in centrul atentiei.

8. Conceptia lui Michael Kors despre incaltaminte, nu s-a schimbat cu nimic anul acesta: pantofii nu sunt acolo sa socheze, ci sa completeze in cel mai bun mod cu putinta restul tinutei si sa puna hainele in valoare. Sireturi, tocuri patratoase si mari, blocuri de culoare: acestea au fost elementele cheie in colectia sa.

9. Secretul colectiei de primavera vara al lui Badgley Mischka este satinul. Acesta da o suprafata lucioasa, eleganta si placuta la atingere pantofilor celebrului designer. Mai mult, potentiaza culoare si arata fabulos pe covorul rosu, in combinatie cu o rochie de seara eleganta.

10. Ultima, dar nu cea din urma, am luat in considerare colectia de primavera vara a Annei Sui. Anul acesta, pe toate planurile, a existat o readucere in moda a hainelor anilor ‘50. Anna Sui a speculat acest lucru si in ceea ce priveste pantofii: platforme colorate si jucause cu buline mari polka, sau talpa din lemn sunt elemente vintage pe care nu le putem ignora.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x