Thursday, April 18, 2024

Ghidul barbatului la cumparaturi: cum alegi lenjeria sexy pentru iubita

Must Read
Foarte multi barbati nu stiu nimic despre cum sa aleaga lenjeria pentru femei, lucru oarecum de inteles pentru ca nu e un lucru prea usor.

Ce tip de lenjerie sa cumperi, marime, culoare. De aceea am stat si am ajuns la concluzia ca un mic ghid pentru barbati nu ar strica.

Ce ii place?

Inainte de a pleca la cumparaturi e indicat sa stii ce ii place. Nu uita ca nu vei fi tu cel care o poarta, ci ea, asa ca e bine sa ii cumperi un cadou care sa ii placa.

Daca nu este genul care sa poarte dantela, tanga sau accesorii traznite, atunci ce ai cumparat s-ar putea sa se transforme brusc intr-o alta bucata textila care zace aruncata prin spatele sertarului. Deci gandeste-te permanent ce i-ar placea, nu ce ti-ar placea.

Daca nu stii, verifica sertarul cu lenjerie inainte de a pleca la cumparaturi. Uita-te la materiale (matase, bumbac, microfibra etc.), culori si cel mai important marimea. S-ar putea sa fie flatata daca poarta L si cumperi M, dar daca poarta S si cumperi un L, s-ar putea sa dai de bucluc.

Evita cu orice pret toate produsele care modeleaza, controleaza, aplatizeaza etc. S-ar putea sa nu aprecieze ca ai impresia ca a crescut cu 2 marimi in talie.

Ambalajul

Un alt lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este ambalajul. Daca magazinul ofera posibilitatatea de a-ti ambala cumparaturile, lasa-i sa o faca.

Lenjeria sexy va arata mai bine intr-un ambalaj de cadou realizat de magazin decat daca ai face-o tu cu hartia care ti-a ramas de la aniversarea vreunui var. Cand vine vorba de lenjerie, prezentarea e foarte importanta.

Pentru rusinosi

Daca te simti inconfortabil intr-un magazin de lenjerie intima, alternativa ta sunt magazinele online. Poti studia atent si pe indelete toate modelele si cand te decizi, plasezi comanda. Nu uita sa pastrezi factura si chitanta care vin cu produsul, in caz ca gresesti stilul, marimea sau culoarea. Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile de la cumparare.

Revenim cu partea a doua a ghidului, in speranta ca aducem un pic de lumina in ceea ce priveste ce trebuie si ce nu trebuie sa faci (tu, ca barbat!) cand te gandesti sa oferi cadou o lenjerie sexy.

Ocazia

Un aspect fundamental al cadoului este ocazia cu care il oferi. Daca vrei sa ii oferi un cadou doar sa ii arati cat o iubesti, atunci ceva care nu acopera prea mult sau lasa prea mult sa se vada prin el, s-ar putea sa nu fie o idee prea buna.

In schimb, pentru Sfantul Valentin sau Dragobete, aniversarea voastra ca cuplu, s-ar putea ca ceva mai riscant sa functioneze.

Variatiile si modelele

Aici e momentul in care orice barbat ar trebui sa se ia cu mainile de cap si sa urle. Alegerea unui simplu produs nu e atat de simpla pe cat pare. Sutienele, de exemplu, vin in atat de multe stiluri incluzand push up, cu gel, cu silicon, cu buretee, invizibil, fara bretele, cu cupa deschisa etc.

Daca cumperi un set (sutien si chilotei), atunci verifica neaparat ce are deja in sertar si ia masurile celor doua. Cam peste tot vei gasi fie seturi, fie poti cere o recomandare vanzatoarei ca sa le asortezi.

De asemenea tine cont si de tipul de chilotei pe care ii poarta: bikini, monokini, tankini, string bikini, tanga, slingshot, minimini, teardrop… Deci atentie!

- Advertisement -

Când vine vorba de lenjeria de noapte, s-ar putea sa dai de probleme si mai mari. Unul dintre tipurile de lenjerie sunt babydolls. Acestea de regula au bretele foarte fine, decolteu adanc, sunt foarte scurte și au chiloței asortați.

Cele mai multe sunt realizate din matase sau satin, materiale care fac intotdeauna o femeie sa se simta bine. Dar daca are impresia ca sanii ei sunt cam mari sau prea mici sau are un pic de burtica, ar fi o idee buna sa eviti sa ii faci cadou un babydoll.

Pe locul doi, dupa babydolls, sunt furourile (chemise, in engleza) . Acestea sunt un pic mai lungi decat un babydoll si sunt mai indicate sa ascunda probleme precum sanii, fundul sau burtica. Si acestea, de regula, sunt realizate din matase sau satin.

Rochiile de noapte sunt versiunile maxi ale babydoll. Multe dintre ele sunt transparente sau sunt realizate din dantela si ii pot fi elementul care da startul unei nopti fierbinti.

Babydolls, furourile si rochiile de noapte pot veni, uneori, impreuna cu un halat.

O pijama poate nu suna atat de sexy, insa atunci cand este din matase, cu nasturi delicati, o pot face sa se simta sexy, mai ales daca poarta marimi mai mari. Boxerii sunt la moda in ultima perioada. Topurile sunt stramte, cu bretele subtiri si cu decolteu adanc, desi poti gasi si seturi cu top fara decolteu.

Ce lenjerie cumperi iubitei, depinde pana la urma de ea si de felul in care se simte. Multor femei mai plinute le plac lenjeriile micute si sexy, in timp ce altele prefera sa le evite, de teama sa nu se expuna prea mult.

Totul tine pana la urma de increderea de sine a fiecareia in parte. In magazine veti gasi inclusiv marimi mai mari. Poti apela la oricare dintre asistentii din magazin in cazul in care ai dubii.

Concluzia e simpla: inainte de a pleca la cumparaturi, fa-ti o idee despre ce i-ar placea si nu te indeparta prea mult de ea. Daca cumperi ceva similar cu lenjeria pe care o are deja si in culorile care stii ca ii plac, ai mai multe sanse sa o faci fericita.

Sursa: MaleFashion.ro – Moda masculina

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x