Friday, March 29, 2024

Poseta Catalin Botezatu

Must Read

poseta catalin botezatu

Categorie produs: genti Catalin Botezatu
Material: piele naturala



cumpara 2

galerie foto

  • O geanta glamour aduce stralucire tinutei oricarei femei indiferent de momentul in care decide sa o poarte. O nunta sau o simpla iesire in oras reprezinta cu siguranta un motiv de a asorta aceata poseta din piele natural. Acest model poate fi purtat ca plic sau ca geanta de umar fiind in aceleasi timp eleganta dar si versatila.
  • Coborata direct pe podiumul de moda pe rafturile Catalin Botezatu store, aceasta posta este realizata din piele naturala, velur si diferite accesorii metalice si plastice pentru imbinari si definirea stilului.
  • Hainele si accesoriile Catalin Botezatu sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate asigurand celei care le poarte in acelasi timp nu doar un look extrem de sexy cat si utilitate la un pret rezonabil.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x