Thursday, March 28, 2024

Rochii de Revelion pentru orice vârstă

Must Read
Pe langa un zambet larg si o tona de optimism, propun sa asortam tinutei de revelion noastre o doza de stil in ton cu varsta noastra, pentru ca nimic nu e mai penibil decat o femeie care nu stie sa se imbrace conform varstei sale.

Nu spun ca toate adolescentele trebuie sa poarte roz si toate femeile de peste 40 de ani negru, insa stilul vestimentar trebuie sa se completeze perfect cu statutul social al celei ce il adopta.

Pentru noaptea de Revelion, am cautat acele rochii de seara care se potrivesc femeii in diferite ipostaze, de la adolescente pana la doamne, fara a cadea in sfera derizoriului.

Magazine recomandate de catre noi:

Iata deci recomandarile mele de rochii de seara pentru noaptea dintre ani:

Rochii de Revelion pentru adolescente

Fetelor foarte tinere li se potrivesc de minune croielile de rochii de seara inocente, deci poti purta cu incredere volane, curele inedite, funde si buline. Doar ai grija sa le asortezi si sa nu arati prea impopotonata !

Rochii de Revelion pentru femei de 20 de ani

La 20 de ani, party scrie pe fruntea ta ! Poti purta orice fel de rochii de seara ai chef, insa iti recomand sa mergi pe culori intense, precum fuchsia sau pe modele ce atrag atentia, precum rochiile cu aplicatii de paiete, pene sau animal print. Distreaza-te !

Rochii de Revelion pentru femei de 30 de ani

Culorile si designul pe care il vei alege pentru rochiile de seara pe care le vei purta de-a lungul anului pot sa fie sofisticate si seducatoare ; mizeaza pe mov pruna, rosu si decolteuri ce lasa, totusi, o umbra de mister.

Rochii de Revelion pentru femei cu varsta de peste 40 de ani

De la 40 de ani incolo, rochiile de seara ce iti sunt recomandate inspira rafinament, datorita culorilor naturale si a croielilor cu pliuri, ce imbraca frumos silueta. Evita rochiile prea scurte sau prea decoltate si alege intotdeauna o tinuta potrivita statutului tau.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x