Friday, March 29, 2024

Am slabit 25 de kg cu Cafe Form

Must Read
Am slabit 25 de kg cu Cafe Form
Povestea mea despre cum am inceput sa folosesc Cafe Form incepe acum cateva cateva luni cand m-am imbolnavit brusc, si nu am mai reusit sa imi folosesc picioarele aproape deloc, fara sa simt niste dureri ingrozitoare. Am fost la diferiti doctori din Cluj si Timisoara si am urmat diverse tratamanete, dar numitorul comun pe care il aveau toate diagnosticurile lor era ca trebuie sa slabesc.
Trebuie sa recunosc, m-am neglijat destul de mult in ultimii ani de cand am iesit la pensie si am ajuns obeza: cantaream peste 120 de kilograme la cei doar 160 cm in inaltime pe care ii am. Nici nu era de mirare ca presiunea care cadea pe picioarele mele chiar si la cea mai scurta plimbare era ingrozitor de mare. Toti doctorii imi repetau de cate ori ii vedeam ca daca nu pierd urgent macar 30 de kilograme, sanatatea mea va deveni din ce in ce mai subreda.

Din cauza durerilor ingrozitoare pe care le sufeream de cate ori incercam sa pasesc si a blocarii efective a genunchilor, nu am reusit sa ma dedau aproape nici unui fel de exercitiu. Ma si intrebam ingrozita cum oare as putea sa slabesc fara sa ma misc din pat fara sa ma infometez efectiv si sa imi slabesc si mai tare organismul? Nu am internet acasa, si nici nu ma pricep sa caut pe calculator tot felul de diete, asa ca am intrebat in stanga si in dreapta, daca cunoaste cineva vre-o cura rapida de slabire care sa nu necesite o schimbare majora in stilul de viata.
Una dintre vecine mi-a spus ca a vazut ea un fluturas cu ceva cafea de slabit cu ajutorul careia pierzi multe kilograme intr-un timp foarte scurt. Am rugat-o pe nepoata mea sa se intereseze despre ce fel de cafea e vorba si asa am gasit impreuna informatiile despre Cafe Form. Am aflat ca aceasta este o cafea de slabit foarte eficienta, ca reduce pofta de mancare si ca are un ingredient activ, Svenol foarte eficient in combaterea grasimilor. In plus este decofeinizata, deci nu creste tensiunea, iar pretul nu era exagerat de mare: 4.5 lei un pliculet. Am decis sa incerc timp de cateva saptamani dieta cu Cafe Form si sa vad ce se intampla.
Asadar am comandat, sceptica la inceput, tratamentul pentru o saptamana si am inceput sa beau cate un pliculet in fiecare zi. La sfatul medicului am inceput sa tin simultan si o dieta usoara, adica sa mai reduc din paine, dulciuri si prajeli. Foarte ciudat, din cauza Cafe Form, nu simteam foamea aproape deloc. In plus eliminam foarte mult. La inceput mi s-a parut interesant, insa am vazut curand ca dau jos aproape un kilogram pe zi. Acest lucru mi s-a parut minunat, si pentru la ca sfarsitul saptamanii slabisem deja 5 kilograme, am decis sa continui dieta si sa comand un pachet maxim care sa imi ajunga pe o perioada de 8 saptamani si cu ajutorul caruia sa ajung la greutatea recomandata de medici.
Acum am 95 de kilograme, deci dupa unele pareri as fi considerata inca obeza, dar comparand cu felul in care aratam inainte, parca as fi o alta persoana. Picioarele au inceput sa imi functioneze din nou si incet, incet dupa cateva saptamani de kinetoterapie, am ajuns sa reusesc sa merg singura din nou, fara carje sau ajutor. Datorita Cafe Form, acum pot din nou sa fac plimbari prin parc sau sa merg singura dupa cumparaturi. Am inceput chiar si sa fac cateva exercitii zilnice pe care mi le-au recomandat doctorii pentru a nu ma ingrasa la loc. Sper ca aceasta cafea miraculoasa sa va ajute si pe dumneavoastra si sa contribuie la o sanatate de fier!
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x