Friday, March 29, 2024

Cadouri de Moş Crăciun pentru tine şi iubita ta, costume de Crăciuniţă şi alte lenjerii sexy

Must Read
Cadouri de Craciun pentru iubita ta: costume de Craciunita si lenjerie intima sexy! Si pentru ca nu vrem nici sa ramai cu portofelul gol, toate sugestiile noastre de cadouri Craciun se bucura de reduceri.

Femeile stiu sa aprecieze hainele de calitate, iar in ceea ce priveste lenjeria intima exigentele sunt pe masura.

Stim ca iti doresti ca femeia din viata ta sa fie feicita in dimineata de Craciun asa ca iti propunem variante de cadouri din magazinul 4passhion.ro.

Magazine recomandate de noi:
www.4passion.ro
; www.astratex.ro

Produsele sunt de o calitate exceptionala, iar din varietatea de modele cu siguranta ceva iti va atrage atentia.

Si pentru ca nu vrem nici sa ramai cu portofelul gol, toate sugestiile noastre se bucura de reduceri de 35%.

Cadouri de Mos Craciun, seturi din satin

Simplu dar elegant sutien tip balconette, lipsit de orice broderie, dantela, fabricat pentru rasfat si confort dintr-un luxos satin, foarte moale.

Extrem de rafinat, tanga, fabricat dintr-o moale, delicata, microfibra, cu aspect de satin lucios. Interior din bumbac pentru extra confort si prospetime.

Reducere 35%

Cadouri de Mos Craciun, corsete albe delicate

Corset alb, cu portjartier, foarte elegant si delicat. Cupele sutienului au efect de push-up iar croiala modeleaza perfect corpul. Detaliile dantelate de la baza si fundita din talie ii confera un plus de feminitate si rafinament.

Reducere 35%

Cadouri de Mos Craciun, seturi din dantela

Set cu sutien tip balconette, si chilotei tanga cu broderie, confectionat din tulle negru si dantela fina rosie. Este foarte delicat si feminin. Poate reprezenta un minunat cadou sub bradul de Craciun.

Reducere 35%

Cadouri de Mos Craciun, seturi pentru dormit

Top negru din satin elastic, cu efect de push-up dat de cupele cu buretei. Slipul este brazilian, asortat cu topul. Este un set perfect care te face sa te simti sexy si care iti poate face somnul mai linistit.

Reducere 35%

Cadouri de Mos Craciun, babydoll-uri

Setul contine babydoll si boxeri. Babydoll-ul contine sutien in prelungirea caruia se gaseste un material din plasa subtire despicat in fata pana intre cupe.Va fi un cadou minunat pentru femeia din viata ta.

Reducere 35%

Cadouri de Mos Craciun, seturi cu broderie argintata

Rasfata-te cu un pic de ecru si stralucirea broderiei argintate! Sutien tip balconette, pentru confortul dumneavoastra cupele au interiorul de bumbac, bretelele si buretii sunt detasabile alaturi de un chilot tanga de lux, care sigur va impresiona, realizat ,din delicatul, frumos decorat cu o bogata, fina, dantela argintie in partea din fata, iar la spate o superba fundita din satin.

Reducere 35%

Cadouri de Mos Craciun, corsete sexy dantelate

Corset sexy, usor transparent, din voal fin brodat pe cupe si in partea de jos a corsetului. Cupele sunt intarite pentru efect de push-up, intre cupe este aplicata o fundita satinata. Bretelele si portjartierul sunt ajustabile si se pot detasa. Inchiderea se face lateral

Reducere 35%

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x