Friday, March 29, 2024

Ceaiul verde si slabitul

Must Read
Ceaiul verde si slabitul
Ceaiul verde este mai mult decat o simpla bautura care ne place sau nu. O putem folosi fara probleme si ca atare, insa e bine sa fim constienti de proprietatile sale curative si de influenta pe care o are in lupta cu kilogramele. Asiaticii (mai ales cei din China) il folosesc de secole ca planta medicinala. Vindeca afectiuni ca durerile de cap, depresia, indigestia si alte multe afectiuni comune.
Cu toate acestea, cea mai discutata proprietate a sa este aceea de ceai de slabit. Aproape orice program dietetic se concentreaza pe arderea caloriilor sau pe reducerea caloriilor ingurgitate. Consumarea de ceaiuri te ajuta sa obtii ambele obiective si prin urmare, face minuni asupra corpului tau.

Iata cum functioneaza:

• Ceaiurile din ierburi intensifica oxidarea grasimilor, si procesele termogenetice din corp (aceasta este o alta denumire pentru capacitatea corpului de a arde caloriile consumate). Blocheaza absorbtia de grasime si reguleaza nivelul glucozei.
• Consumul de ceai verde intensifica metabolismul si accelereaza procesul de ardere a grasimilor. Astfel, acestea nu se mai depun si incepe pierderea stratului de grasime.
• Se stie ca ceaiul iti suprima si apetitul, prin urmare nu va veti mai simti atat de inclinat sa alergati la fast food si sa mancati mai mult decat aveti nevoie.
• Ceaiul verde contine polifenoli, care sunt antioxidanti puternici care ajuta la arderea rapida a caloriilor dar au si alte avantaje asupra sanatatii, printre care se numara inclusiv prevenirea cancerului.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x