Thursday, March 28, 2024

Cum să pari mai înaltă fără să porţi tocuri

Must Read
Chiar dacă te-ai obişnuit cu tocuri înalte ce te fac să te simţi şi să arăţi mai înaltă, ai la îndemână şi alte soluții eficiente atunci când pur și simplu nu ai chef de pantofi cu toc. Încearcă 8 trucuri care te ajută să pari mai înaltă fără să porţi tocuri.

Unele detalii ce te ajută să pari mai înaltă când ești mignonă și nu porți tocuri țin de alegerea atentă a ținutei, dar lista de trucuri nu se limitează doar la soluții de stil.

Poziția corpului

Indiferent de ținută, poziția corpului poate juca un rol important în aspectul tău. Verifică-ți poziția în oglindă și asigură-te că ții umerii drepți de-a lungul zilei și bărbia ridicată ușor pentru a te simți și arăta mai înaltă decât ești. Când ești în formă și faci mișcare suficientă, vei avea o ținută mai bună.

Alege ținute în culori închise

- Advertisement -

Nuanțele închise sunt recomandate pentru modul în care ascund kilogramele în plus, dar te pot face și să pari mai înaltă. Nu ai nevoie însă de o ținută zilnică de doliu ca să beneficiezi de efectul de subțiere. Poți opta pentru orice alte culori închise, de la bleumarin până la maro ciocolatiu, dacă vrei să pari mai înaltă fără să porți tocuri.

Ridică-ți talia

Rochiile și pantalonii cu talie înaltă pot contribui uneori la senzația de alungire, dar utilizarea lor nuare efect complet garantat. Dacă îți poți accentua talia subțire fără să obții un trunchi ce pare mult prea scurt, utilizează aceste obiecte vestimentare pentru a părea mai înaltă.

Utilizează dungile în favoarea ta

Multe femei mignone jură că dungile verticale sunt minunate, în timp ce altele se simt mai subțiri atunci când utilizează dungi orizontale, chiar dacă aparent acest lucru este puțin probabil. Încearcă mai multe tipuri de dungi pentru a hotărî care sunt cele mai potrivite pentru stilul tău. Dacă nu vrei deloc dungi, alege alte imprimeuri mici și delicate, niciodată cu elemente grafice mari.

Alege corect accesoriile

Cel mai important aspect al alegerii accesoriilor ține de mărimea lor. Evită gențile sau alte accesorii uriașe, te vor face să arăți de mărimea unui spiriduș. Renuță și la colierele strânse pe gât care constituie o linie orizontală între cap și corp și taie puternic din înălțime, dar nu opta nici pentru cele foarte lungi, care îți ajung până la talie. Cerceii candelabru, eșarfele și alte accesorii alungite contribuie la aspectul mai înalt pe care ți-l dorești.

Optează pentru un look monocromatic de la talie în jos

Un truc folosit adesea de balerine, utilizarea unei singure culori sau a unor nuanțe foarte apropiate pentru pantaloni/fustă și pantofi are un efect vizual puternic. Cum nu poți să porți prea des un tutu și balerini roz sau crem, optează pentru culori închise, unde pantofii au aproape aceeași nuanță cu fusta sau pantalonii tăi.

Optează pentru haine strâmte

Dacă ești mulțumită de silueta și greutatea ta, mizează pe aspectul de alungire al hainelor strâmte. Blugii skinny te pot face să arăți mai înaltă chiar și fără tocuri, dar nu te pun întotdeauna în valoare. Chiar dacă nu vrei haine strâmte, evită-le măcar pe cele foarte largi și lipsite de formă, deoarece te fac să pari și mai scundă.

Alege coafura potrivită

Când ai epuizat toate trucurile oferite de garderobă, utilizează coafura în avantajul tău. Părul ridicat și prins deasupra capului te înalță ușor. Când ai suficient volum în creștetul capului, poți să renuți fără griji la tocuri.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x