Acasă Stirile zilei Discount de 20% la toate produsele din StyleMag.ro

Discount de 20% la toate produsele din StyleMag.ro

0
TOATE comenzile plasate in cadrul Black Friday (in data de 23.11.2012, intre ora 0:00 si 23:59) beneficiaza de 20% DISCOUNT din pretul total al produselor comandate, independent de pretul deja redus al produselor. Discount-ul se calculeaza automat in momentul plasarii comenzilor, si este evidentiat in totalul comenzii.

Acceseaza chiar acum magazinul Stylemag.ro

Nota 1: Nu exista limita in ceea ce priveste nr. produselor comandate sau nr. comenzilor efectuate. In maxim 2 zile veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. Comenzile neconfirmate vor fi anulate si nu vor fi livrate !

Nota 2: Avand in vedere faptul ca lucram doar cu furnizori externi, pentru a putea garanta calitatea si originalitatea produselor comercializate, perioada de livrare este de max. 10-14 zile de la data comenzii dvs.

Nota 3: In cazul in care marimea produsului comandat nu vi se potriveste, acesta poate fi schimbat fara nicio problema cu alta marime a aceluiasi produs (daca este disponibila) sau cu un alt produs, sau va putem returna contravaloarea produsului.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version