Thursday, March 28, 2024

Posete de mireasa

Must Read
Fiecare femeie viseaza la un punct in viata ei la nunta visurilor sale. Majoritatea dintre noi doreste sa aiba o nunta ca in povesti si, de cele mai multe ori, planificam cu ani inainte pana si cel mai mic detaliu al zilei cele mari.
Cand vine vorba de nunta, femeile trec printr-o perioada cat se poate de agitata, avand in vedere ca trebuie, in primul rand, sa fie sigure ca vor alege tinuta potrivita si ca vor arata sclipitor.

Insa, multe dintre noi uita sa accesorizeze tinuta de mireasa. Este la moda de cativa ani ca fiecare mireasa sa aiba cate un accesoriu, pe langa voalul de misreasa.

Magazin recomandat: DASHA.ro

Asadar, fie ca pentru nunta avem pregatita o rochie de mireasa cu volane sau o rochie simpla, fie ca purtam voal sau nu si indiferent de coafura de mireasa pe care o alegem sau modelele de unghii de mireasa preferate, este important sa accesorizam si cu o poseta de mireasa.

Modelele de posete de mireasa, de obicei, sunt cat se poate de simple. Posetele de mireasa avand rolul de a da clasa unei femei si de a-i oferi o postura sclipitoare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x