Friday, April 19, 2024

Cum poti sa slabesti repede si sanatos chiar si toamna

Must Read
Odata cu venirea toamnei si instalarea vremii urate, cheful nostru de iesit afara sau de facut sport incepe sa se diminueze. Este mult mai relaxant sa stai in casa in fata televizorului si sa ne relaxam. Este adevarat ce se spune, ca este greu de mentinut o anumita silueta si greutate pe perioada anotimpurilor in care vremea este rece si urata, dar asta nu inseamna ca este si imposibil.

Va propun pe aceasta cale cateva metode prin care sa ramaneti asa cum vreti voi, si sa nu regretati la primavara faptul ca ati stat doar in casa si ati pus la loc kilogramele pe care le-ati pierdut pe perioada verii.

1. Fara excese!

Chiar daca ai un program extrem de incarcat si tendinta este aceea de manca pe apucate, incearca sa iti tii un program stabil de mancat si sa eviti mancarea de la fast-food sau semipreparatele. Pe parcursul zilei mananca sanatos, iar rezultatele se vor vedea extrem de repede. De asemenea, incearca sa nu mananci prea tarziu seara. Ora 20.00 este deja destul de tarzie, dar se mai accept.

2. Alimentatia de sezon

- Advertisement -

Daca tot este toamna, sa ne bucuram si de roadele acestui anotimp. Si aici vorbeste despre fructele si legumele care se coc acum si sunt numai bune de mancat in orice moment al zilei. Pe langa faptul ca le luam proaspete, acestea ne mai ofera si beneficiile nutritive de care avem nevoie. Daca macar de trei ori pe saptamana reusim sa introducem in dieta zilnica doua portii de legume, sansele de a slabi cresc destul de mult.

Aici tin sa subliniez urmatoarele: merele, dovleacul, albiturile, conopida, kiwi, telina, perele si chiar banelele din cand in cand.

3. Nu rata nicio zi cu soare !

Zilele frumoase au inceput sa se rareasca asa ca am face bine sa ne bucuram din plin de cele pe care le prindem. O plimbare pe afara alaturi de cei dragi iti face bine si la sanatate si iti poate imbunatatii si starea de spirit. Optimismul conteaza foarte mult atunci cand incerci sa slabesti, asa ca fa-ti timp in week-end-uri daca e frumos, si iesi in parcul de langa tine.

4. Sportul in casa

Vara suntem obisnuiti cu mersul pe bicicleta sau alergatul in jurul blocului. Doar pentru ca afara ploua, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam cu totul la miscare, asa ca organizati-va un mediu de lucru si in casa: exercitii fizice, dans, saritul de coarda. O bicicleta medicinala sau un stepper nu strica deloc in casa !

5. Micile placeri

O data pe saptamana, ofera-ti libertatea de a te rasfata cu un mic deliciu culinar. O pizza, prajitura la care ravnesti mereu cand o vezi in vitrina, sau orice alt fel de acest gen nu strica. Mai ales daca dieta nu este foarte strica, iar organismul nu este supus unor reguli extrem de dure ! Intotdeauna trebuie sa avem grija si la acest aspect.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x