Thursday, April 18, 2024

Cea mai rapida dieta din lume

Must Read
Chiar exista cea mai rapida dieta din lume sau doar un mit? Articolul ELLE iti ofera informatiile necesare.

Dieta rapida se refera la acea dieta care iti face cunostinta cu pierderea in greutate intr-un mod natural. Astazi, oamenii au devenit mult mai atenti in legatura cu corpul lor si cu metodele de slabire si intretinere si, mai mult, le-au transformat in obsesie permanenta.

Insa, incercand sa ajunga la greutatea ideala, fac o greseala comuna care vine la pachet cu efecte reversibile pe termen lung. Dieta rapida este cunoscuta pentru faptul ca echilibreaza nutientii astfel incat sa avem parte de portia corecta si sa mentinem aportul caloric la nivelul standard.

Despre cea mai rapida dieta

Cele mai daunatoare alimente sunt cele care contin carbohidrati in forma simpla si vei pierde automat din greutate daca tai drastic din consumul de carbohidrati. In timp ce iti planifici Dieta rapida, trebuie sa tii minte sa incorporezi acele alimente care sunt hranitoare si sanatoase.

- Advertisement -

Un alt aspect important este acela ca trebuie sa te limitezi zilnic la doar 1500 de calorii pana in momentul in care te vei apuca de un program sportiv intens. Deci calculeaza bine inainte sa mananci!

Faina alba, zaharul rafinat, painea alba si orezul alb au consecinte periculoase pentru corpul vostru. Evitati mancarea tip fast-food si junk-food. Le puteti inlocui cu carbohidrati complecsi cum ar fi pastele integrale, painea neagra si fulgii de porumb. Acestea contin carbohidrati sanatosi care sunt esentiali corpului, atunci cand sunt consumati in cantitati mici.

Include in dieta acizi grasi nesaturati

Acizii grasi Omega-3 fac parte dintr-un grup de acizi nesaturati care sunt necesari pentru a indeplini cererile nutritionale ale corpului tau. Diferite tipuri de peste cum ar fi ton, somon, herring, constituie surse bogate de acuzi grasi.

Daca iti propui sa pierzi din greutate poti manca alune in loc de migdale si produse lactate cum ar fi untul cu continut redus de grasime si branza. Lintea si mazarea sunt de asemenea surse grozave de acizi grasi nesaturati.

Mai multe proteine

Proteinele devin sursa prima de nutritie atunci cand reduci din grasimi si carbohidrati. Se recomanda albusul de ou in combintie cu diverse fructe si legume dar si produse animale cum ar fi pieptul de pui si carnea de curcan.

Sfaturi practice:

Incepe ziua cu un pahar de apa calda in care ai adaugat un pic de suc de lamaie. Apa cu lamaie este cunoscuta ca regina dietelor de detoxifiere si ajuta la pierderea grasimilor. Trebuie sa consumi cel putin trei litri de apa pe zi.

Micul dejun este esential. Acesta ar trebui sa contina un ou fiert sau omleta, un fruct (banana, avocado, mar) si cereale.

La pranz mananca portii mici, acesta este timpul ideal in care sa incorporezi proteinele. Salata de tofu, supa de spanac, carnea de pui, peste sau curcan (la gratar sau fiarta) sunt canditatele ideale.

Pentru cina alege alimente cat mai slabe. Opteaza pentru preparate vegetariene. Iti recomandam o supa cu morcovi fierti, varza, broccoli, rosii si ceapa. Poti folosi si ulei de maslin pentru prepararea limentelor.

Daca iti este foame intre mese alege o gustare care consta intr-un fruct, sucuri naturale sau alune. Evita bauturile carbogazoase si sucurile de fructe deja ambalate.

Dupa cum vedeti totul tine de echilibrul dintre nutrientii necesari corpului iar cea mai rapida dieta din lume este in cele din urma si cea mai simpla!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x