Saturday, April 20, 2024

Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme mancand de cinci ori pe zi

Must Read
Gabriela Cristea a reusit sa slabeasca zece kilograme fara sa se infometeze, ci chiar sa manance de cinci ori pe zi. Ce-i drept, tot ce a bagat in gura a fost admis de nutritionist.

Gabriela Cristea a slabit zece kilograme pe parcursul a sapte luni fara sa apeleze la o dieta foarte stricta. Vedeta a afirmat ca a pierdut in greutate urmand sfatul nutritionistului si mancand de cinci ori pe zi, fara a renunta la dulciuri.

“Mananc de cinci ori pe zi, asta e si secretul, am trei mese principale si doua gustari. Mananc absolut orice fel de carne, nutritionistul nu mi-a interzis sa mananc grasimi, insa eu am renuntat la ele si ma simt bine. Am renuntat si la ulei, salata mi-o dreg cu iaurt. Cam de 3 ori pe luna mananc prajiturile care imi plac”, a spus Gabriela Cristea la WOWbiz.

Gabriela Cristea a fost criticata in urma cu doi ani pentru faptul ca ajunsese sa cantareasca cu 20 de kilograme mai mult decat in perioada in care era considerata sexy-simbol si poza in Playboy. Vedeta de televiziune a inceput sa ia in greutate, coincidenta sau nu, dupa ce s-a maritat si a devenit oficial doamna Toader.

Vezi aici: Poze Gabriela Cristea in Playboy

Ce-i drept, si faptul ca isi petreacea cea mai mare parte a timpului in studio, prezentand „Nora pentru mama” si mancand haotic, a facut ca silueta ei de odinioara sa ramana doar o amintire. In urma cu doi ani, Gabriela Cristea a fost fotografiata de paparazzi la plaja, expunandu-si cele 70 de kilograme la care ajunsese.

Deranjata de criticile primite, Gabriela s-a ambitionat sa slabeasca si a apelat la un nutritionist care i-a prescris o dieta personalizata. Un nou stil de viata, dupa cum il descrie ea. Ce-i drept, si faptul ca de cateva luni nu mai prezinta nicio emisiune la televizor si are tot timpul necesar mersului la sala, a ajutat-o sa ajunga la rezultate uimitoare.

- Advertisement -

Zilele acestea, Gabriela Cristea a reaparut in public, odata cu mai multe evenimente mondene, ocazie cu care si-a expus noua silueta. Este mai slaba cu aproape 20 de kilograme decat in perioada in care era luata peste picior din pricina pozelor realizate de paparazzi.

Vedeta a marturisit ca a eliminat complet dulciurile si alimentele grele si a inceput sa consume fructe si legume, peste, nuci si sa bea multe ceaiuri. Rezultatele nu au ezitat sa apara.In paralel merge la sala, unde face cardio, si urmeaza cursuri de pilates.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x