Friday, March 29, 2024

Top 5 jucării sexuale pentru cuplu

Must Read

Jucăriile sexuale pot reprezenta pentru multe cupluri un deliciu, după cum pentru altele pot fi un subiect tabu. Multe cupluri cu o viată sexuală activă cred că jucăriile sexuale reprezintă o modalitate eficace de a diversifica viata in dormitor si de a-i adăuga cateva condimente.

Iată un top al celor mai des folosite jucării sexuale in cuplu.

1. Jucăriile sexuale cu telecomandă

Bărbatilor le-a plăcut intotdeauna să detină controlul. De ce nu l-ar detine si in cazul jucăriilor sexuale. Pentru ei s-au inventat jucăriile cu telecomandă. Insă si femeile se declară incantate de ele pentru că sunt luate prin surprindere de indemanarea partenerului.

Pont: Pentru si mai multe “condimente” in viata intimă, incercati-vă dexteritatea si in public.

- Advertisement -

2. Vibratorul We-Vibe, printre cele mai dorite jucării sexuale

Declarată cea mai bună jucărie sexuală a anului 2008, We-Vibe s-a imbunătătit, iar versiunea We-Vibe II a ajuns chiar in punguta de cadouri pentru vedetele participante la o petrecere inainte de decernarea premiilor Oscar in 2010. In formă de C, vibratorul este menit să stimuleze clitorisul si punctul G in acelasi timp.

Pont: Se poate folosi impreună cu partenerul in timpul preludiului.

3. Lubrifiantii, utilizati impreună cu jucăriile sexuale

Este adevărat, lubrifiantul nu este tocmai o jucărie sexuală. Dar se foloseste impreună cu jucăriile. Si multe cupluri il folosesc pentru o alunecare mai usoară, chiar si atunci cand nu apelează la jucăriile sexuale.

Pont: Pentru un maxim de plăcere, puteti incerca lubrifiantii calzi, reci sau care dau furnicături.

4. Inelul pentru penis

O altă jucărie sexuală extrem de folosită in cuplu este inelul pentru penis (cock ring). Popularitatea lui a crescut după ce Durex a lansat propriul model.

Pont. Inelul nu este doar pentru plăcerea ei. Pus la baza penisului, acesta incetineste fluxul sangvin si prelungeste erectia. Plus că nici vibratiile nu pot fi de neglijat.

5. Vibratorul clasic

Ultimul, dar nu cel din urmă, “bătranul” si clasicul vibrator continuă să fie in topul preferintelor sexuale ale cuplurilor.

Pont: Folositi-l peste tot! Vibratiile pot stimula zonele erogene de la nivelul abdomenului, sanilor, coapselor. Ca să nu mai vorbim de zonele intime.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x