Thursday, March 28, 2024

5 legume care te ajuta sa scapi de burtica dupa nastere

Must Read
Daca esti nemultumita de felul in care arata burtica dupa nastere, profita de faptul ca e vara si gasesti peste tot o varietate de legume pentru a scapa de aceasta problema.

Imediat dupa nastere este important sa iti lasi organismul sa se refaca si sa nu te gandesti prea tare la slabire. Profita cat poti de mult de faptul ca bebelusule ste mic si alapteaza-l cat mai mult.

Dupa ce ai renuntat la alaptat, combina o dieta bogata in legume cu exercitii specifice si vei reusi sa scapi de burtica. Iata care sunt legumele care te ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen dupa ce ai terminat de alaptat:

1. Broccoli. Este o sursa importanta de vitamine si este bogat in antioxidanti fara sa contina prea multe calorii. Nutritionistii spun ca aceasta leguma este secretul pentru a slabi rapid si sanatos: broccoli incetineste functionarea sistemului digestiv, ceea ce iti va da o senzatie de satietate.

2. Ardei iuti. Ai un metabolism “lenes”? Tot ce trebuie sa faci ca sa scapi de problema este sa incluzi in alimentatia ta niste ardei iute. Aceste legume contin capsaicina substanta care va accelera metabolismul si vei elibera grasimile nocive din organism.

- Advertisement -

3. Morcovi. Sunt bogati in caroten, element care iti curata organismul de toxinele ce contribuie la formarea grasimilor. Consuma zilnic morcovi si vei obtine silueta pe care ti-o doresti dupa numai cateva saptamani.

4. Usturoi. Nutritionistii sunt de parere ca usturoiul este un diuretic natural foarte eficient care elimina grasimile si toxinele din organism. Acest ingredient “topeste” grasimile din corp si te scapa de grasimea de pe abdomen.

5. Ridichi. Sunt foarte bogate in fier si magneziu si te ajuta sa scapi de grasimile nesanatoase. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi cat mai des ridichi in salatatele de vara, pe care le poti consuma la orice ora.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x