Thursday, March 28, 2024

Cele mai romantice destinaţii turistice ale anului

Must Read
Agenţiile de turism au zeci de oferte pregătite special pentru cuplurile care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor pe alte meleaguri, în oraşe unde romantismul este în floare. Ce ziceţi de o plimbare mână în mână pe Champs-Elysees? Sau de un desert năstruşnic la malul mării? Acestea sunt cele mai căutate destinaţii turistice ale anului, de Valentine’s Day:

Paris

Sunt atât de multe lucruri de făcut şi de văzut în Paris, că nici locuitorii oraşului nu au reuşit să le bifeze pe toate, deşi trăiesc acolo. Este un oraş fascinant, ce ar trebui vizitat măcar o dată în viaţă, însă nu vă grăbiţi să înghesuiţi toate obiectivele turistice în doar câteva zile, ci savuraţi doar câteva împreună. Parisul va fi tot acolo când vă veţi hotărî să vă întoarceţi.

Veneţia

- Advertisement -

Faimosul festival de la Veneţia are loc cu două zile înainte de Valentine’s Day, aşa că dacă vreţi să ajungeţi acolo, va trebui să plecaţi cu câteva zile mai devreme. Veneţia este un oraş romantic în sine: gândeşte-te doar la plimbările cu gondola sub clar de lună, în timp ce sorbiţi din paharele de şampanie.

Londra

Este o destinaţie într-adevăr mai scumpă, dar merită să faceţi o vizită până în capitala britanică. Londra abundă în obiective turistice interesante, chiar şi pentru un buget scăzut. Ca să evitaţi cozile lungi la muzee şi alte atracţii, puteţi cumpăra bilete în avans – merită!

Viena

Deşi friguroasă, mai ales în această perioadă, Viena este o destinaţie aleasă adesea de îndrăgostiţi. Puteţi savura o felie din celebra prăjitură austriacă Sachertorte într-una dintre numeroasele cofetării discrete, la o masă cu lumânări, într-o atmosferă intimă.

Praga

Un oraş plin de istorie, presărat cu căsuţe frumoase, o destinaţie de care te îndrăgosteşti după primii paşi făcuţi pe trotuarele pietruite. Praga este un oraş aglomerat, dar dacă nu vă deranjează vânzoleala până târziu a oraşului, cu siguranţă merită să mergeţi măcar pentru câteva zile acolo.

Barcelona

Temperaturile sunt un pic mai ridicate ca în România la mijlocul lunii februarie, potrivite unei plimbări la malul mării sau prin magazinele de pe celebra stradă La Rambla. Dacă aveţi destul timp de petrecut în Barcelona şi puteţi închiria un autoturism, trebuie neapărat să mergeţi şi în Cadaques, aflat la două ore distanţă. Cadaques este locul de naştere al artistului Salvador Dali şi o zonă fenomenală, cu peisaje frumoase.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x