Tuesday, April 16, 2024

Idei de Cadouri de Valentine’s Day pentru femei

Must Read
Da, stim, Ziua Indragostitilor este o alta sarbatoare prefabricata, dar care s-a impamantenit atat de bine in Romania incat nu vom scapa de ea prea curand. Si chiar daca iubita ta insista ca pentru ea nu este importanta Ziua Indragostitilor, trebuie sa fii pregatit pentru orice schimbare de situatie.

Iar cand zicem Ziua Indragostitilor zicem implicit cadouri. Daca a inceput sa iti spuna despre ce cadouri a vazut pe internet, despre unde isi petrece Ziua Indragostitilor colega de birou, e clar ca esti damnat. Ti-a venit randul sa ii iei un cadou.

Iar noi de aceea suntem aici, ca sa te ajutam sa-i gasesti cadoul potrivit, fara a cadea in penibilul cu perne in forma de inima si ursuleti de plus. Fa-i un cadou care sa se potriveasca si care sa o convinga ca esti un tip stilat! Si pentru ca trebuie sa te pregatesti din timp, iti prezentam x cadouri de Ziua Indragostitilor pentru ea!

1. Parfum

Niciodata nu vei da gres cu un parfum care ii place. Cea mai simpla metoda este sa te uiti la ce parfumuri foloseste si vezi care dintre ele este aproape gol. Daca observi unul de acest gen, esti salvat! Daca vrei sa ii faci o surpriza, atunci cumpara-i unul dintre cele mai vandute parfumuri ale momentului, evident, dupa ce ai descoperit ce note prefera mai mult (florale, fresh, spicy).

calvin_klein_euphoria
versace
burberry

- Advertisement -

2. Lenjerie intima

Eh, aici este o sugestie cu bataie dubla. Daca iubita ta arata bine, atunci o lenjerie intima cat mai sexy va fi exact ce i se va potrivi si iti va incanta si tie privirea. Cum procedezi? Simplu! Verifica ce numar poarta la bikini, ce numar poarta sa sutien si mergi la un magazin specializat.

Poti opta pentru clasicele culori negru, rosu, alb, insa noi iti sugeram sa fii mai altfel si sa optezi pentru un albastru navy, verde sau rosu burgundy.

lenjerie_intima
sutien1
lenjerie_intima1
lenjerie_intima2

3. Machiaj

Daca nu e adepta machiajului, atunci acesta nu este un cadou tocmai potrivit pentru ea, insa, daca ii place sa petreaca ore intregi in fata oglinzii si invata tutoriale de machiaj de pe internet, o trusa de machiaj sau un ruj vor fi tocmai bune.

Nu trebuie sa ii cumperi ceva foarte sofisticat. Mai bine gaseste o trusa de machiaj mica, pe care sa o poata purta in geanta sau un ruj potrivit.

Sephora Pro Lesson
machiaj1
L´Oréal Paris Color Riche
machiaj2
Set Lancome Hypnose Drama
machiaj3

4. Un bilet la concert

Stii ca ii place mult o anumita formatie si se intampla sa aiba concert in apropierea Zilei Indragostitilor? Atunci sigur va aprecia daca ai cumpara 2 bilete la concert. Colegii de la Bestmusic.ro deja s-au interesat care sunt concertele speciale de Valentine’s Day > http://bit.ly/WGubag

Ca sa mergi aproape la sigur, poti alege sa o duci la unul dintre cele doua concerte speciale cu Directia 5, pe 11 februarie, la TNB sau pe 14 februarie, la Cinema Patria.

5. Un DVD si o agenda

Nu ai cum sa dai gres cu un DVD cu filmul “Breakfast at Tiffany’s” cu Audrey Hepburn si o agenda fin lucrata de la Moleskine special creata pentru femei.

dvd
moleskine

6. Ciocolata fina

Cand spunem ciocolata fina nu ne referim la cutiile de ciocolata Milka, Heidi sau Poiana. Pentru ca pentru partenera ta este o zi mai altfel, atunci trebuie si o ciocolata mai altfel. Acum exista ciocolaterii belgiene, elvetiene si frantuzesti pe toate drumurile. Fa-ti drum pe acolo si alege personal 4 bomboane speciale!

ciocolata

7. Mini-vacanta

Acum sunt oferte pe toate drumurile pentru cazare la munte. Asa ca, de ce n-ai profita si tu de aceasta ocazie pentru a te relaxa alaturi de iubita ta? Daca bugetul iti permite, poti alege si una dintre cele mai romantice destinatii din Europa.

cuplu_munte
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x