Thursday, March 28, 2024

Urari de Sfantul Valentin – Mesaje cu urari pentru 14 februarie, Ziua Indragostitilor

Must Read
Urari de Sfantul Valentin – Mesaje cu urari pentru 14 februarie, Ziua Indragostitilor

Cauti mesaje, sms, felicitari pentru ziua de 14 februarie, Valentine’s Day sau de ce nu, pentru 28 februarie, ziua indragostilor romaneasca, de Dragobete? Atunci s-ar putea ca propunerile noastre de mai jos sa-ti fie de ajutor. Le poti trimite persoanei tale iubite sau le poti folosi ca statusuri de Sf. Valentin sau Dragobeste.

Te poti inspira din textele de mai jos cu cuvinte de iubire si poti sa-ti creezi un mesaj sau un sms original pe care sa-l folosesti de ziua indragostilor pentru a-ti bucura iubita sau iubitul.

Iti doresc sa petreci o zi de Sfantul Valentin foarte frumos si aceasta zi sa-ti aduca numai zambete de fericire!

1. Ti-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aprut odata cu Sf. Valentin, sa-mi darami o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat.

- Advertisement -

2. Ai devenit soarele ce-mi lumineaza zilele, esti esenta cu care ma hranesc in clipele mele de slabiciune, esti mana puternica ce mereu ma indruma pe calea cea buna, esti mica mea bucatica rupta din Rai, esti ingerul ce mi-ai fost trimis pentru a-mi indrepta calea si a ma face sa cunosc adevaratul sens al vietii si al iubirii sfinte, esti totul si asa vei fi mereu!

3. Esti cea mai frumoasa minune din viata mea, tu esti dorinta mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a indeplinit-o cand mi te-a scos in cale TE IUBESC mai mult decat viata mea, tu esti totul pentru mine! Iti multumesc ca-mi esti alaturi “la bine si la greu” iti multumesc pentru “Noi” – cea mai puternica galaxie din cate exista!

4. De valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste ca sa fii iubit!

5. Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.

6. Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale.

7. Eram singura pe pamant si nimeni nu se invrednicea sa se gandeasca si la mine… Traiam aievea, hranindu-ma din vise si sperante. Visam la tine, visam la noi, visam la o viata ce avea sa ne ofere totul… Dar totul, pentru mine, pentru noi era cu neputinta de a fi atins, eram pierduta si aveam nevoie de ajutor. Credeam si speram ca ajutorul meu vei fi tu, ca-mi vei intinde acea mana de ajutor si precum o raza de soare imi vei lumina calea!

8. Era inca o zi trista, din cele multe care ma pandeau. Calcam usor si nesigur, purtand in spate povara zilelor neimplinite. Si deodata, din intuneric, luminand totul in calea mea, ai aparut tu… Erai asemenea unui inger, luceai si emanai iubire. Imi zambeai si ma faceai sa retraiesc sentimente ce de mult apusesera in sufletul meu. Te priveam si nu ma mai saturam de privirea ta calda si totodata melancolica ce o completa pe a mea.

9. Si uite cum dintr-o pura intamplare, soarta mi te-a scos in cale. Eram noi doi si o pasiune ce ne lega mai presus de cele pamantesti, eram greu de inteles, dar stapani peste o iubire ce invingea totul, o iubire suprema greu de egalat…

10. Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.
De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x