Thursday, September 16, 2021

Valentine’s Day: 8 lucruri neplăcute despre Ziua Îndrăgostiţilor

Must Read
Sfântul Valentin.Nici nu ne-am dat seama când a trecut prima lună din an şi am intrat în februarie. Ultima lună de iarnă, prima lună în care oamenii se trezesc la viaţă şi se văd mai mult sau mai puţin obligaţi să serbeze în moduri siropoase faptul că se află în relaţii, că iubesc şi tot aşa.

Iată cele 8 lucruri neplăcute, legate de Ziua Îndrăgostiţilor de pe 14 februarie, care te pot afecta, indiferent cât de îndrăgostit ai fi:

Chiar dacă eşti singură sau ai un iubit şi vrei să ieşi în oraş în seara aceea – nu neapărat pentru că este Valentine’s Day, ci să spunem că doar atunci ai timp liber – este foarte greu să mai găseşti loc în vreun local, restaurant, pub, bar, dacă nu ţi-ai făcut rezervare cu câteva zile bune înainte.

În jurul zilelor de Valentine’s Day şi Dragobete, cresc preţurile florilor destul de mult. Aşa că dacă te aştepţi la un buchet de flori generous din partea iubitului, măcar oferă-i să plăteşti jumătate de cină dacă ieşiţi în oraş.

La televizor ai de ales între zeci de filme de dragoste, care nu reuşesc decât să te deprime decât să te bucure, pentru că relaţiile nu sunt la fel de minunate în realitate ca cele prezentate pe micile ecrane.

- Advertisement -

Este o perioadă stresantă pentru cuplurile aflate la începutul relaţiei şi cel mai probabil discuţia serioasă despre “unde vrem să ajungem cu relaţia” va avea loc mai devreme decât ar trebui.

Vei fi înconjurată cel puţin o săptămână întreagă de inimioare, peste tot unde te duci: în marile magazine, poate şi la birou, în oraş, la cinema, în restaurante şi aşa mai departe. Ca să nu mai spun că vei primi zeci de mailuri cu oferte pentru Valentine’s Day, chiar dacă tu nu celebrezi această zi.

14 februarie a devenit o zi comercială, iar în România nici măcar nu este o zi de sărbătoare, Valentine’s Day fiind împrumutată de la americani. De fapt, noi avem Dragobetele, pe 24 februarie.

Dacă ianuarie nu a fost o lună destul de grea din punct de vedere financiar, când abia ţi-ai luat salariul te trezeşti în februarie şi iar ai de cumpărat cadouri şi de făcut plăţi care te duc la limita înfometării.

Sunteţi înconjuraţi de cupluri care se sărută de zor şi îşi şoptesc la ureche vorbe siropoase, pe care de altfel nu şi le spun şi în alte zile ale anului. Putem spune că ipocrizia este în floare?

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Euroins, al doilea mare asigurător RCA, vrea să se capitalizeze cu încă 120 milioane de lei

Acționarii Euroins România au aprobat în unanimitate de voturi o nouă majorare de capital în valoare de peste 120...
- Advertisement -

More Articles Like This