Friday, April 19, 2024

VALENTINE’S DAY. Idei de cadouri în funcţie de stadiul în care se află relaţia voastră

Must Read
“Ziua Îndrăgostiţilor”, sărbătoarea împrumutată din tradiţia occidentală şi devenită mai populară decât echivalentul autohton Dragobete, poate constitui o sursă de mare stres pentru cei care se află în căutarea darului perfect. În ajutorul lor vine următoarea listă cu propuneri de cadouri pentru persoana dragă, făcute în funcţie de stadiul în care se află relaţia.

O lună împreună Dacă judecăm prin prisma faptului că o relaţie nouă înseamnă, într-un fel, că orice lucru este perceput ca fiind special, putem deduce că simpla experienţă de a fi împreună este adeseori, mult mai semnificativă decât un cadou material, scrie ABC News.

Un gest mai excentric care s-ar potrivi în acest caz ar fi să angajezi un bucătar personal care să gătească o cină romantică la domiciliu. În absenţa unui buget permisiv, un picnic cu perne moi, fructe şi vin delicios ar trebui să aibă acelaşi efect. Tot la domiciliu.

Emma McLaughlin şi Nicola Kraus, autoarele romanului best-seller “Nanny Diaries”, care a avut parte şi de o ecranizare la Hollywood, au sugerat o sticlă de whiskey sau bourbon pentru bărbaţi şi un buchet “fabulos” de flori drept cadou pentru femei.

“Fi creativ”, au spus ele. “Nu trebuie să fie trandafiri. Care sunt culorile din apartamentul ei? Arată că eşti atent. Dar în mod sigur nu lalele. Nimic nu e mai puţin sexy decât lalelele.”

- Advertisement -

Un an împreună. Un an de relaţie este cea mai bună perioadă pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiţilor, consideră Abby Larson, fondatoarea site-ului StyleMePretty.com. Relaţiie sunt suficent de fragede încât să mai existe senzaţia de noutate, dar destul de înaintate încât să te simţi confortabil cu celălalt.

O propunere de cadou potrivit pentru perioada aceasta ar fi un masaj în cuplu oferit în dreptul şemineului, urmat de o sticlă de şampanie şi nişte fructe în ciocolată.

Fondatorii site-ului de haine de lux pentru bărbaţi hookandalbert.com au sugerat că bărbaţilor le-ar plăcea să primeasă bilete la un concert sau eveniment sportiv, în timp ce femeile ar putea fi oricând mulţumite prin nişte bijuterii alese, a spus fondatoarea Kendra Scott Jewelry.

Cinci ani împreună
Relaţia care a împlinit cinci ani are nevoie, de Ziua Îndrăgostiţilor, de ceva cu adevărat distractiv şi incitant, e de părere Abby Larson. “Pentru răsfăţ, comandă o limuzină care să vă ia de acasă şi să vă ducă la un restaurant nou fabulos”, a sugerat ea. “Încheiaţi seara la un bar plin de viaţă sau dansând în noapte la un club local de jazz — undeva comod şi mai puţin luminos unde să vă puteţi cuibări într-un colţ (…)”

“Buget restrâns? Săriţi peste maşină, comandaţi o pizza în formă de inimă, apoi duceţi-vă la cel mai apropiat ring de dans, unde să vă puteţi pierde unul în braţele celuilalt”, continuă Larson.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x