Tuesday, April 16, 2024

Chelie: Afla cum sa scapi de chelie (alopecie)

Must Read

Chelia se manifesta prin caderea parului, localizata in regiuni restranse (alopecie localizata) sau intinsa pe toata zona capului (calvitie, chelie) sau chiar la toate partile paroase ale organismului (alopecie generalizata). Motivele caderii parului sunt numeroase, unul dintre cele mai importante este seboreea, care consta in formarea exagerata de grasimi pe pielea capului (in acest caz alopecia incepe la colturile fruntii si in varful capului si se duce la o rarire din ce in ce mai importanta a parului, pana ce se instaleaza o chelie completa.

Mai sunt si alte cauze ale caderii parului: boli infectioase, in care temperatura a crescut peste 39 grade, dupa anumite socuri (emotii puternice), in anumite stari insotite de slabirea organismului (leucemii, cancer, diabet), imbolnaviri ale pielii capului (pelada, micoze, foliculite profunde, lupus eritematos, lichen plan), dupa Rontgenterapie, greseli in ingrijirea parului, cum ar fi spalatul prea des cu sapunuri alcaline, vopsiri repetate.

Daca disperi si te-ai cam saturat de tot felul de leacuri este totusi momentul sa folosesti tratamentul
numarul 1 recomandat de medicii dermatologi din USA, acesta este ROGAINE cu 2 si 5% minoxidil pentru femei si barbati 😉 pentru fiecare fir de par care mi-a crescut cu ajutorul acestui tratament voi mai scrie un post si voi mai face o plecaciune.

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Toppik Romania
10 years ago

Pentru barbatii si femeile care au probleme cu caderea parului sau au parul rar si subtire este disponibil, acum si in Romania, produsul Toppik – Hair Building Fibers.

Toppik este solutia cosmetica la care apeleaza peste 3 milioane de barbati si femei din toata lumea pentru mascarea parului (prea) rar. Acesta se aplica usor si rapid in 30 de secunde iar fiindca este rezistent la vant, ploaie si transpiratie, dumneavoastra va veti simti in siguranta in orice situatie. De asemenea, este complet nedetectabil, chiar si privind de la 10 cm, astfel nimeni nu va sti ca aveti probleme cu caderea parului.

Daca nu sunteti inca sigur ca Toppik este potrivit pentru dvs… verificati putin ce spun clientii nostri si rezultatele pe care le-au obtinut folosind acest produs. Toppik va garanteaza ca in 30 de secunde aspectul dvs. se va imbunatati considerabil, veti fi mai fericiti si va veti recapata increderea. Mai mult, daca dupa ce ati comandat nu sunteti complet multumiti de rezultate, puteti returna in 10 zile produsele fara nici o problema! Pentru mai multe detalii accesati: http://toppik-romania.ro

- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x