Friday, March 29, 2024

Extensii din par natural cu fir sintetic?

Must Read
10

Majoritatea extensiilor comercializate in magazinele online sunt sintetice. Nu exista extensii din par natural cu fir sintetic. Ori sunt din par natural ori sunt cu fir sintetic.

Poate ati observant ca exista o asemanare foarte mare intre extensiile “naturale sintetice” si cele din par uman. Dar diferenta dintre cele doua produse se poate observa dupa cateva spalari, parul isi pierde stralucirea si se incalceste foarte usor.

Extensiile din par natural nu contin fire sintetice. Mi s-a intamplat si mie personal si altor prietene cand ne-am comandat de pe anumite magazine specializate in extensii de par dubioase sa primim defapt extensii care au un aspect natural, dar defapt nu provin de la donatori. Firele de par sunt create in fabrici care imita foarte bine parul natural iar dupa scurt timp nu se mai pot folosi.

Din care magazine online sa va achizitionati extensii?

In primul rand ar trebui sa va uitati la magazinul online de unde cumparati. Un magazin online cu un design oribil nu ar trebui sa va prezinte credibilitate. Magazinele serioase care ofera extensii din par 100% natural, au un design “curat” si nu incarcat cu tot felul de sclipiciuri si alte modalitati de a atrage clientii. Daca o sa navigati pe internet in cautarea unui magazin care intr-adevar vinde extensii din par uman, veti observa o diferenta mare intre site-urile aparute peste noapte ca ciupercile si cele care arata chiar ca un magazin.

- Advertisement -

De asemena va sugerez sa va uitati si la preturi atunci cand decideti sa comandati extensii, preturile pentru extensiile din par natural ar trebui sa fie destul de mari, asta in cazul firmelor care nu sustin ca vand extensii din par natural si defapt vand extensii cu imitatie de par natural.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x